21

nov

qwe
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Qiriness Balsem Extreem Comfort

Door Wendy Versteeg

De winter staat om de hoek! Wind, vorst, kou … onze huid krijgt alles te verduren. Stiekem zie ik er altijd een beetje tegenop. Om er goed voor te zorgen en de huid voor te bereiden op de mooiere dagen die weer gaan komen, bedek haar met een zachte en beschermende mantel, die dat onprettige trekkende gevoel wegneemt en de huid weer de zachtheid en bescherming zal geven die ze zo ontbeert!

Qiriness Wrap Nutri-Repair is de ideale huidbescherming en trend voor het winterseizoen. De heilzame werking van een uniek masker dat diep voedt voor een intens ‘cocooning’-gevoel. Het product is verrijkt met essentiële voedingsstoffen, geeft de huid een extreem gevoel van comfort terug. Kortom: ideaal tegen de agressie van het leefmilieu.

quirines2

Concentraat uit zee-extracten zoals de Fenouil Marin en een concentraat van zeewater dat de mineralenbalans herstelt en weer structuur geeft, de regenererende wilde Acanthus, herstellende olijfolie, de vetaanvullende vetzuren van katoenolie, en het vochtinbrengende hyaluronzuur, geeft de Wrap Nutri-Repair aan de huid alle noodzakelijke energie en voeding, nodig voor het herstellen van de ideale functie van de huidstofwisseling.

De textuur van een koraalbeige bedekking, rijk en smeuïg als boter, smelt lichtjes en verschaft ondertussen alle herstructurerende en herstellende kracht. De huid wordt zeer diep gevoed, krijgt de huid weer vitaliteit en kracht, en alsof het niet beter kan voelt je huis aan als fluweel.

quirines

Als je last hebt van een zeer droge, kwetsbare en strakke huid gebruik dan de Wrap Nutri-Repair voor een intensieve nachtbehandeling, elke avond 1 tot 2 maanden lang. Breng een regelmatige laag aan, laat het daarna gedurende de nacht zitten voor een optimaal effect. Heb je een normale tot droge of vermoeide huid? Breng dan 1 a 2 keer per week een dikke laag aan op jouw gezicht en nek, (einig je huid eerst even) en laat het masker 10 minuten inwerken. Verwijder de overtollige balsem met een papieren tissue.

Op zoek naar een product dat ervoor zorgt dat jouw huid weer gaat stralen als een winterzonnetje? Zoek dan niet verder en koop of bestel de Qiriness Wrap Nutri-Repair ( €45,00 – 75 ml) bij: http://www.iciparisxl.nl. Jij blij, jouw huid blij, kortom: een win-win situatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.