30

okt

cabana logo
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Cabana: jouw eigen spa en wellness resort bij je thuis!

Door Redactie

Cabana is een bedrijf dat vriendinnenavonden organiseert waar je kennis kunt maken met de verschillende producten van Cabana. Het assortiment bestaat onder andere gezichtsproducten, huidverzorgingsproducten, make-up, producten voor hem en nog veel meer. Ik heb zelf al eens eerder kennis mogen maken met Cabana en haar producten. Hieronder lees je waarom ik Cabana zo heerlijk vind!

Cabana is dus begonnen met unieke en supegezellige vriendinnenavonden. Je verzamelt je vriendinnen bij elkaar, je regelt een consulente van Cabana en zij komt jullie vertellen over de prachtige producten. Ruiken, voelen, proberen. Als je wat leuke producten hebt gevonden, kun je deze meteen bestellen bij de consulente. Natuurlijk kun je ook producten online bestellen via de Cabanashop. Meer informatie over de parties, het boeken van een party of consulente worden, vind je hier.

IMG_6734 (700x525)

Bath & Shower Bonbons

Op de foto hierboven zie je de bruine Bath & Shower Bonbon. Ik had al een bonbon gebruikt, omdat ik er niet van af kon blijven! De heerlijke bonbons kun je in je bad op laten lossen of tijdens het douchen als een Body Polish. De toevoeging van sheabutter en cacaobutter zorgen voor een optimale huidverzorging. Er blijft een heerlijk geurend, verzorgend en beschermend laagje op je huid achter, ook na het afdrogen. De bonbons komen in twee geuren, namelijk Budha en Lounge. Ik ben zelf erg fan van de geur Budha, maar Lounge is ook zeker fijn! Ik raad aan om gewoon van allebei de geuren een doosje bonbons te bestellen, want ze kosten maar €14,95 per doosje van 10 stuks! Delen met vriendinnen kan altijd!

IMG_6736 (700x525)

Bath Tea

Dit vind ik een fantastisch product! Een heerlijke thee voor in bad, hoe grappig! In het doosje vind je maar liefst 350 gram thee, met ingrediënten die zorgen voor een ontspannend, verzorgend en luxueus badmoment voor jezelf. Met het bijgevoegde houten lepeltje kun je je gewenste hoeveelheid thee in het bijgevoegde zakje scheppen. Laat deze heerlijk in je bad drijven en de inhoud lost vanzelf op. Een heerlijke geur en een heerlijk verzorgend laagje op je huid. Het zakje is heel gemakkelijk uit te spoelen voor een volgend gebruik. Fantastisch! De Bath Tea kost €17,95 en is vergrijgbaar in drie verschillende geuren (Tibet,  Nepal en Delhi).

IMG_6738 (700x525) (700x525)

IMG_6741 (700x525)

Massage Bonbons

Dit is dé oplossing voor vervelende massageolie die tussen je vingers druipt. Deze heerlijke massage bonbons wrijf je tussen je handen warm, waarbij er een duurzame olie op je handen achterblijft. Wat ook handig is aan deze bonbons, is dat je de hoeveelheid veel preciezer kan bepalen. Heb je te weinig, dan wrijf je nog eens de bonbon tussen je handen. Heb je genoeg, dan leg je de bonbon terug in het doosje voor een volgende keer! Zo verspil je dus niks van deze heerlijke massage bonbons. Zelfs de extreem droge huid kan de bonbon verzorgen en verzachten. Voor €7,95 heb je al vier heerlijke massage bonbons in twee verschillende geuren, namelijk Budha en Lounge. Als je deze in huis haalt, wordt er heel wat af gemasseerd bij jou en je partner!

Zoals al eerder genoemd kun je dus een leuke vriendinnenavond boeken om al deze producten te testen, voelen, ruiken en proberen. Een Cabanaparty boeken is gratis en als gastvrouw krijg je zelfs wat extra. Nodig minstens zeven vriendinnen uit en heb een heerlijke avond. Een filmpje van een party kun je hieronder bekijken:

Wil je op de hoogte blijven van alles wat Cabana doet? Volg ze dan via Facebook en Twitter! Ik ben in ieder geval heel erg fan van Cabana!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.