28

okt

IMG_1232 (700x467)
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Fake Bake Airbrush Instant Self-Tan

Door Redactie

Nu het steeds weer kouder wordt en je zomerse, bruine kleurtje verdwijnt, balen we natuurlijk allemaal ontzettend. Mijn buik blijft nog wel een beetje bruin, maar mijn benen veranderen al snel in prachtige melkflesjes. Zonde! De zonnebank heeft zeker geen voorkeur voor mij, maar een zelfbruinigsspray is natuurlijk een ideale oplossing. Onlangs mocht ik de Fake Bake Airbrush Instant Self-Tan ontvangen en ik ben fan!

IMG_1232 (700x467)

De Fake Bake Airbrush Instant Self-Tan is een product waarmee je thuis een bruin kleurtje kan creëren. De formule bevat een kleurengids die helpt bij het ontwikkelen van je perfecte kleur. Je huid krijgt een gouden tint, terwijl poriën niet geblokkeerd worden. De snel-droogformule zorgt er voor dat je maar drie seconden hoeft te wachten op het droogworden van het product. De handige sprayvorm zorgt er voor dat je ook moeilijk bereikbare plekjes zelf kunt raken. Zonder hulp van een ander ben je dus in een mum van tijd weer heerlijk bruin!

IMG_1329 (700x467) (700x467)

Ik ben helemaal niet ervaren met zelfbruiningssprays, dus vandaar dat ik het product alleen nog even op mijn benen getest heb. Bovendien, zoals ik al vertelde, wordt dit deel van mijn lichaam ook extreem snel weer wit. Hierboven zie je het verschil tussen de twee benen, natuurlijk heb ik mijn linkerbeen al gesprayd en mijn rechterbeen nog niet. Fijn aan dit product is dat je de kleur op kunt bouwen. Ik vond mijn been zo bruin genoeg, maar voor een bruinere tint kun je nog een laagje toevoegen.

Tips & Trics

Op het optimale uit dit product te halen, heb ik nog een aantal tips en trics voor jullie. Deze kunnen je helpen bij het vormen van je perfecte bruine kleurtje:

– Houd de spuitbus ongeveer 30 centimeter van je huid af tijdens het sprayen
– Spray liever twee dunne laagjes op, in plaats van een zware laag
– Vermijd water minstens vier uur nadat je de spray gebruikt hebt, dus douche liever van te voren
– Laat zeven dagen tussen de spraybeurten zitten
– Gebruik eventueel de Fake Bake Oil Free Moisturizer om je huid voor het zelfbruinen te hydrateren voor een duurzaam resultaat

Bestellen

Producten van Fake Bake zijn te bestellen via de Haarshop. De Fake Bake Airbrush Instant Self-Tan bestel je daar al voor €29,99. Voor 20:00 uur besteld is morgen een bruin kleurtje! Haarshop heeft bovendien nog veel meer leuke producten voor je klaar staan, dus neem zeker even een kijkje. Wil je op de hoogte blijven van de Haarshop? Volg ze dan op Facebook en Twitter! Mij zie je deze winter met heerlijke bruine benen!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.