17

nov

aa
In Beauty \ nagels

Passiescore:

Color Club: Seven Deadly Sins

Door Wendy Versteeg

Color Club is een mooi nagellakmerk dat redelijk vergelijkbaar is met China Glaze. Niet alleen kwalitatief gezien, maar ook de collecties waarover goed is nagedacht zijn zeer geliefd over de hele wereld. De allernieuwste collectie draagt de naam: Seven Deadly Sins. Dit klinkt niet zo heel erg gezellig, maar ik denk dat je bij het zien van de lakjes wel heel blij gaat worden. Kijken jullie snel mee?

cc-7-deadly-sins-bottles

Het eerste lakje dat jullie op de afbeelding hieronder zien is de Dirty Money variant. Deze gouden nagellak bevat glitters in verschillende maten en heeft een licht sand-effect. De nagellak geeft een uitstekende dekking in twee laagjes en is lekker opvallend!

color1

Obsessed is een teal blauwe lak met een mooie blauwe micro-glitter. De glans van deze nagellak is erg mooi en ik heb echt een zwak voor deze kleur. Misschien zelfs een lichte ‘obsessie’. Je kunt je vast voorstellen dat dit een mooie combinatie is met spijkerstof maar zeker ook met zwarte kleding. Like!

color 2

Wie wil er nu geen Friends With Benefits? Oehlala, dat is inderdaad een behoorlijke zonde! Maar wel eentje met een lila/paarse uitstraling vol zilveren en lila kleurige glitters. Deze nagellak heeft overigens ook wel een beetje en metal-look die momenteel behoorlijk hot is.

color 3

Wil jij een van deze lakjes aanschaffen? Kijk dan even op www.nailpolishfashion.nl en bestel ze snel voor € 5,95 per stuk. Net zoal voor alle andere limited editions nagellakcollecties zijn deze lakjes beperkt leverbaar. Mocht het lakje van jouw dromen erbij zitten wacht dan niet te lang met bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.