1

dec

Kids Klendz Boys Bubble Bath
In Beauty \ Bad en douche

Passiescore:

Sinterklaas-tip: Kids Klenz Collectie

Door Wendy Versteeg

 Jullie zien op Passievrouwen een heleboel leuke artikelen voorbij komen waarin verzorgingsproducten centraal staan. Toch is er stiekem een beetje een ondergeschoven kindje… Letterlijk trouwens, want ik doel namelijk op verzorgingsproducten voor kids! Met 5 december en de kerstdagen in het verschiet kan ik jullie melden dat er een enorm leuk nieuw verzorgingsproducten-merk is opgezet waarin badder en speelsplezier centraal staat!

De nieuwe Kids Klenz Collectie is een combinatie van milde, verzorgende bad- en doucheproducten én speelgoed voor kids. Deze lijn met vrolijke flacons bad- en douchegels maakt de dagelijkse verzorging van peuters en kleuters tot een moment van intens, fantasievol speelplezier! De Kids Klenz-lijn biedt alles dat nodig is voor de kleintjes om zowel lekker fris en verzorgd te zijn, als vrolijk en vooral met veel plezier van hun dagelijkse bad- of douchemomenten te kunnen genieten.

klenz3

Kids Klenz is een unieke, vrolijke collectie van verzorgende Shower Gels en Bubble Baths voor kleine kinderen die hen, vanwege de vormgeving, bijzonder zal aanspreken.Iedere pompflacon heeft de vorm van een groot, kleurrijk puzzelstuk. Deze flacons kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden tot een lijn van Kids Klenz-flacons. Ook wanneer de flacons leeg zijn, hebben kids er nog jarenlang speelplezier van. Mijn dochter vindt de flacons helemaal te gek enne… de geuren zijn volgens mini me: enormmmmmmmmm lekker!

De lijn van Kids Klenz bestaat uit verzorgende formules voor onder de douche en in bad die mild zijn voor de kinderhuid. Speciaal voor kleine boys hebben de flacons van de Shower Gel en Bubble Bath afbeeldingen van een stoere piraat en een vrolijke haai. Voor kleine girls hebben de flacons afbeeldingen van dansende prinsesjes. Wie er eenmaal één heeft, wil ze vast en zeker allemaal sparen om de Kids Klenz-puzzel compleet te maken!

klenz1

In eerte instantie zijn de Shower Gel en Bubble Bath verkrijgbaar, maar in navolging van deze producten zal de lijn van Kids Klenz in de loop van 2015 worden uitgebreid met Hand Washes, Shampoos en Conditioners. Ook deze lijn bestaat weer uit kleurrijke flacons in de vorm van grote puzzelstukken die je kunt sparen.

De Kids Klenz Collectie is echt enorm leuk om in huis te hebben voor jouw kids. De zachte formules zijn ideaal voor tere kinderhuidjes en zoals mijn dochter al aangaf word je spontaan vrolijk van de lekkere geuren. Ook is er geen sprake van een droge huid en dat klinkt iedere ouder als muziek in de oren. De producten zijn vanaf eind november 2014 verkrijgbaar bij 300 grotere filialen van Albert Heijn en via www.albert.nl. Alle producten bevatten 250 ml en kosten € 2,79 per flacon. Een mooi prijsje voor een leuk product dat zeker niet zal misstaan in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.