26

nov

greenland
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Greenland producten

Door Redactie

Onlangs heb ik een aantal heerlijke producten mogen ontvangen van het merk Greenland. Greenland is een heerlijk merk dat gelooft in me-time: een moment voor jezelf. De producten zijn vrij van parabenen, kleurstoffen en verwennen en prikkelen je zintuigen met de natuurlijke samenstellingen. 

Greenland heeft verschillende series producten. Vandaag laat ik jullie drie producten zien: twee uit de Fruit Emotions serie en één uit de Milky serie. Nieuwsgierig geworden naar de heerlijke producten? Let’s jump right in!

Fruit Emotions

Allereerst wil ik beginnen met de twee producten uit de Fruit Emotions serie. Hier heb ik een shower mousse van en een lippenbalsem. De producten zien er als volgt uit:

IMG_1198 (422x700)

Ik vind de verpakking verder niet zo bijzonder. Ze zijn praktisch, wel opvallend, maar verder niet helemaal mijn stijl. Maar dat maakt niet dat het product wat er in zit niet goed is. Want dat is namelijk wel zo! De shower mousse (€9,95) is een heerlijk product. Een schuim vind ik zelf altijd heel praktisch onder de douche, omdat dit gemakkelijk uitsmeert en vooral gemakkelijk uit het flacon te halen is. Er zijn trouwens verschillende geuren beschikbaar van de shower mousse!

De lipbalsem (€5,95) is echt heel erg verslavend. Die geur: wauw. Als de lippenbalsem intrekt, dan mis ik de geur van het product alweer en begin ik weer met smeren. Jammie! Oh en het product smaakt ook best lekker! Niet dat ik het product op eet, nee nee. Maar soms proef je een lipproduct wel en bij dit product is dat zeker niet vervelend!

Milky 

Van de Milky serie heb ik een heerlijke handcrème (€6,95). De producten van de Milky serie bevatten (je zult het niet geloven) melk als basisingrediënt. Deze handcrème is verrijkt met kokosmelk en limoen. Het is een heerlijk product dat verzorgt en verzacht. Je krijgt er heerlijke zachte handen van. Dit product is heel erg geschik voor de droge en gevoelige huid!

IMG_1199 (700x467)Foto 18-11-2014 12 28 54 (700x525)

Ik raad het zeker aan om even op de website te gaan kijken naar deze heerlijke producten. Er staat namelijk nog veel meer informatie over de producten zelf, de ingrediënten en het prachtige merk Greenland. Via de webshop kun je alle producten aanschaffen. Ze hebben ook hele leuke producten en giftsets voor Sinterklaas en kerst!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.