23

nov

Vaseline-Job-Lot5 (700x700)
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Beautyspecial: lippenbalsem

Door Redactie

Ik ben zelf heel erg verslaafd aan lippenbalsems. Nu de winter weer voor de deur staat, worden mijn lippen altijd zo droog! Verschrikkelijk… Dus heb ik altijd ongeveer vier lippenbalsems in mijn tas, zodat ik mijn lippen zeker mooi en kissable kan houden (gewoon, voor de zekerheid 😉 ). In deze special vertel ik welke lippenbalsems je in mijn tas kunt vinden…

Baby Lips van Maybelline (€3,49)

De Baby Lips van Maybeline zijn perfect voor droge lippen. Er zijn inmiddels heel veel verschillende kleuren, geuren en smaken. De balsem verzorgt, beschermt en maakt je lippen babyzacht. Er zijn ook een aantal Baby Lips met een lichte kleur, zodat je je lippen net die romantisch roze kleur kunt geven of juist een verleidelijke rode kleur. Een musthave voor deze winter dus!

b24fa9_BabyLips_proionta (700x462)

 

Labello (vanaf €2,-)

Iedereen kent de lippenbalsems van Labello wel. Er zijn inmiddels zoveel verschillende varianten: met kleur, zonder kleur, ruikend naar kersen of een met zonnebescherming. Ik ben zelf altijd erg fan van dit merk geweest. Ik vind toch dat goedkopere versies (huismerken bijvoorbeeld) vaak minder goed zijn. Heel af en toe kom ik een pareltje van een goedkoop huismerk tegen. Labello blijft een groot succes en ik vind de verschillende varianten erg leuk. Voor iedereen is er wel een bijpassende Labello te vinden!

Labello-2012 (700x149)

 

Vaseline (vanaf €2,-)

De lippenpotjes van Vaseline zijn voor veel mensen een groot succes. Ook deze potjes komen in verschillende varianten: met een kleurtje of met zonnebescherming. Voor iedereen is er wel een potje beschikbaar. Ik moet zeggen dat ik de potjes een groot succes vind. Het wordt geen vettige boel met de potjes en je kunt gemakkelijk een goede hoeveelheid aanbrengen. Voor de mensen die mij inmiddels kennen: ik heb een hekel aan Vaseline, maar ik heb thuis het blauwe potje en ik gebruik hem toch erg graag! Voor de lippotjes ben ik helemaal om!

Vaseline-Job-Lot5 (700x700)

 

Dr. PawPaw

Een nieuw merk met een fantastische lippenbalsem is Dr. PawPaw. Over dit product komt binnenkort een uitgebreid artikel, omdat ik echt fan ben van dit product. De nogal vreemde, gele tube bevat een heerlijk smeersel dat ik graag op mijn lippen gebruik. Ik vind de tubevorm erg prettig werken: ook hier kun je een goede hoeveelheid bepalen en ik heb het gevoel dat het product schoon blijft (de bacteriën van je vinger komen niet zo snel bij het product dat nog in de tube zit). Binnenkort meer over Dr. PawPaw, want je kunt nog veel meer met dit product!

IMG_1158 (700x467)

 

Meer informatie over de verschillende producten vind je hier: Baby Lips, Labello, Vaseline en Dr. PawPaw.

Wat zijn jouw favoriete lippenbalsems? Hoe hou jij je lippen mooi en kissable in de winter? Laat het ons weten in de reacties, zodat alle Passievrouwen goed de winter door kunnen komen!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.