30

dec

woezel
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Zwitsal Woezel & Pip lijn

Door Wendy Versteeg

De nieuwe lijn van Zwitsal heeft twee bekende hondjes genaamd Woezel en Pip aangetrokken als hoofdrolspelers. Woezel & Pip zijn trouwens jaren geleden door Guusje Nederhorst (vrouw van Dinand van de band Kane), die helaas is gestorven aan kanker.

Gelukkig zijn haar getekende kindjes nog springlevend, een prachtig aandenken! Zwitsal is misschien wel een van de bekendste merken bij de Nederlandse gezinnen. De geur is zo vertrouwd!

zwitsal 1

Je kunt het niet vaak genoeg zeggen: “voor het eten en na het potje: Handjes wassen!” Het handige pompje met de milde formule zorgt ervoor dat je kleintje makkelijk zelf de handjes kan leren wassen. Een beetje zeep op de handen, goed wrijven en daarna samen het schuim afspoelen… Ideaal voor de dagelijkse hygiëne van de handjes en het huidje. Met rijke voedingsstoffen die het huidje helpen te beschermen tegen uitdrogen, waardoor het lekker zacht en gehydrateerd blijft. Zwitsal met Woezel & Pip: maakt handjes wassen nóg leuker!

zwitsal 3
zwitsal xx

Zwitsal’s nieuwe lijn bevat overigens niet alleen een handzeep maar ook een zeepvrije wasgel, badschuim, antiklit shampoo, vloeibare handzeep, zeepblokken en vochtige doekjes.’De producten hebben een milde formule, zijn hypoallergeen en dermatologisch getest en zijn vrij van parabenen’, aldus de producent. Daarom zijn ze geschikt voor  de dagelijkse verzorging van peuters en kleuters.

Je kunt de producten makkelijk verkrijgen en dat is natuulijk wel zo prettig. Meer informatie over de lijn vind je via www.zwitsal.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.