3

mrt

Collage wallen
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Beautytip: Wallen, hoe kom je ervan af?!

Door Redactie

Wallen zijn een bron van irritatie voor veel dames. Iedereen heeft wel eens een periode dat waarin je er meer last van hebt. Maar wat doe je tegen wallen? Wij hebben verschillende tips voor jullie op een rijtje gezet. Of het nu gaat om pracktische tips als water drinken of fijne oogproducten… Het gaat allemaal goed komen!

beautytip2

De ‘standaard’ tips:
–       Drink genoeg water
–       Plakjes komkommer op de ogen
–       Goed slapen
–       Weinig alcohol drinken
–       Weinig cafeïne drinken

En dan…
Kennen jullie het merk Yves Rocher? Bij Yves Rocher verkopen ze oogcrèmes tegen wallen of voor de  donkere kringen rondom de ogen.

Wallen kunnen vocht vasthouden. Yves Rocher verkoopt het Serum Vegetal, een oogroller (19,90 15 ml) met een crème die het vocht in de wallen kan verminderen. Dit product bewaar je in de koelkast, zodat de oogroller koel wordt en beter de zwelling van de wallen bestrijdt.

Gebruik: Elke ochtend en/of avond breng je het product aan rondom de ogen en klop je het voorzichtig in de huid. Het geeft een verkoelend en verfrissend gevoel doordat de roller koud is.

Yves Rocher oogroller Serum Vegetal

 

Ook heeft Yves Rocher een oogverzorging tegen wallen in een gelvorm: de Hydra Vegetal ooggel (12,90 15 ml). Deze oogverzorging vermindert de dikte van de wallen en zorgt ervoor dat de vermoeide uitstraling afneemt. Dit product bevat geen siliconen en parabenen en is dermatologisch getest.

Gebruik: Elke ochtend en/of avond breng je het product aan rondom de ogen en klop je het voorzichtig in de huid.

Yves Rocher Hydra Vegetal ooggel

 

Heeft u een gevoelige huid? Dan verkoopt Yves Rocher de Active Sensitive oogcrème tegen wallen (13,90 15 ml). Deze oogcrème gaat gezwollen en geïrriteerde ogen tegen. De substantie is gelachtig en werkt heel verfrissend.

Gebruik: Elke ochtend en/of avond breng je het product aan rondom de ogen en klop je het voorzichtig in de huid.

Yves Rocher Active Sensitive oogcreme

 

Welke producten gebruik jij graag? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Geschreven door: Simone van Eerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.