4

apr

orid
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Oriflame Swedish Spa Bodylijn

Door Wendy Versteeg

De nieuwe, limited edition-lijn van Oriflame Swedish Spa bevat Bergframboos, Salie en Vitamine C. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de diepere huidlagen van de lichaamshuid worden gerevitaliseerd en verstevigd. Het systeem bestaat uit drie synergetische stappen waarover ik jullie vandaag alles ga vertellen!

Je begint natuurlijk met het exfoliëren van de huid. Dit doe je met Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Wash (€ 12,00 -200 ml). De formule van dit product is zeepvrij en pH-neutraal. De samenstelling verwijdert dode huidcellen, verfrist en reinigt de lichaamshuid. Gebruik een kleine hoeveelheid Body Wash op een natte huid, spoel het goed af en vergeet vooral niet te genieten van de heerlijke frisse geur.

or3

Vervolgens is het tijd om de huid te stimuleren met de Oriflame Swedish Spa Exfoliating Massage Bar (€ 5,00 – 100 g.). De fijne massagezeep stimuleert de doorbloeding van de huid en reinigt zonder uit te drogen. Hierna voelt mijn huis heerlijk zacht aan.

or

Eindig jouw sparitueel door middel van het aanbrengen van de Oriflame Swedish Spa Anti-Cellulite Gel-Cream (€ 12,00 – 200 ml). De gelcrème pakt cellulite effectief aan en zorgt voor een stevige, zachte en veerkrachtige lichaamshuid. De combinatie van de eerder genoemde Bergframboos, Salie en Vitamine C is enorm geslaagd. Ik ben echt verslaafd geraakt aan de oppeppende geur.

or2

Belangrijker nog is dat de producten doen wat ze beloven. Mijn huid voelt na een maand zachter, strakker en gladder aan. Wil jij deze heerlijke Swedish Spa Bodylijn ook uitproberen? De producten zijn verkrijgbaar tot en met juni 2015.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl. Mocht je toch lekker aan het shoppen zijn bekijk dan ook even de fijne BB creams en de nieuwe The ONE: Eyes Wide Open Mascara, beiden aanraders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.