8

apr

bio
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Biodermal Anti Age Gezichtsserum

Door Wendy Versteeg

De huidexperts van Biodermal hebben voor elke leeftijd een speciaal verzorgingsproduct ontwikkeld met ingrediënten, die exact zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Dit is een must omdat onze huid veranderd naarmate we ouder worden. Alle dagcrèmes van dit mooie merk bevatten een SPF15 en UVA-bescherming om de huid te beschermen tegen rimpeltjes en fijne lijntjes. Ik testte het Anti Age gezichsserum voor jullie en kan melden dat dit een bijzonder prettig product is!

Eerst wil ik jullie even kort informeren over de opbouw van de Anti Aging lijn. Allereerst is er de Anti Age 30+ Dag- en Nachtcrème (€ 17,50 – 50 ml). Dit product bestrijdt de eerste rimpels. Na je veertigste levensjaar – of eerder indien noodzakelijk natuurlijk – kun je starten met de Anti Age 40+ Dag- en Nachtcrème (€ 20,30 – 50ml). Deze lijn is in het leven geroepen om rimpels te verminderen en verstevigt de verslapte huid van gezicht en hals.

biodermal 2

Als we nog een stapje verder kijken, komt de Anti Age 50+ Dag- en Nachtcrème (€ 23,35 – 50ml) om de hoek kijken. Rond het 50e levensjaar veroudert de huid sneller door afname van het hormoon oestrogeen. Deze producten voeden en geven de huid veerkracht. Tot slot  is er de Anti Age 60+ Dag- en Nachtcrème (€ 23,35 – 50ml) die huidverslapping tegengaat, versterkt de veerkracht van de huid en vermindert rimpels.

Al deze proudcten kun je samen gebruiken met het Anti Age Oogserum (€ 23,35 – 15ml). Het product dat ik testte: het Anti Age Gezichtsserum (€ 23,35 – 30ml). Dit serum bevat een hoge concentratie werkstoffen, die zorgen voor een stevige veerkrachtige huid en een intensieve anti-rimpel werking.

Opvallend is dat dit gezichtsserum een fluweelzachte en lichte textuur heeft die makkelijk door de huid wordt opgenomen. De extra hoge dosering van het plantaardige cypergras stimuleert de aanmaak van collageen en helpt kraaienpootjes en rimpels vervagen. De krachtige antioxidant vitamine E neutraliseert de schadelijke effecten van radicalen en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast zorgt het huideigen NMF (Natural Moisturizing Factor) voor een herstel van de vochtbalans van de huid.

biodermal

Ik heb het product gedurende een maand lang ‘s ochtends en ‘s avonds aangebracht op een goed gereinigde huid van mijn gezicht en hals. Daarna volgde altijd mijn reguliere huidverzorging. Na een maand kan ik zeggen dat mijn huid steviger aanvoelt. Daarnaast lijkt het alsof het volume en de  veerkracht een klein beetje zijn toegenomen. Het product is zuinig in gebruik en het pompsysteem, tja daar houd ik van. Ik vind het namelijk niet zo prettig om met mijn vingers in een potje te ‘scheppen’. Misschien vinden jullie het trouwens prettig om te weten dat het product dermatologisch is getest en het is volledig pH neutraal.

Een mooi product voor een zeer betaalbare prijs. Meer informatie over dit nieuwe Biodermal-product vind je via www.biodermal.nl. Hier kun je ook direct online bestellen. Mocht je liever zelf even langs een winkel lopen dan zit er altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.