22

mei

YR 57
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

YVES ROCHER: Anti-Age Global Fusion Cure Masker

Door Wendy Versteeg

Schoonheid is van alle leeftijden. Daarom heeft Yves Rocher voor iedere leeftijdsfase de optimale verzorgingsproducten gecreëerd. Met een speciale anti-rimpel behandeling laat je rimpels vervagen en wordt de huid extra gevoed. De anti-rimpel producten hebben een gladmakende en revitaliserende werking. Het allernieuwse product is het Anti-Age Global Fusion Cure Masker. Nieuwsgierig?

yr 24

Yves Rocher heeft zich laten inspireren door één van de schoonheidsgeheimen van Koreaanse vrouwen en biedt alle vrouwen een baanbrekende nieuwe generatie anti-aging maskers aan die nog doeltreffender zijn. Na de crème-en sheetmaskers is er nu de skin-to-skin technologie. Dankzij de bijna volledige natuurlijke formule (97% van de ingrediënten is natuurlijk) wordt het Anti-Age Global Fusion Cure Masker optimaal door de huid opgenomen. Het verjongende effect is direct zichtbaar.

yr 56

Hoe gebruik je het masker? Heel simpel: reinig eerst jouw gezicht goed. Haal dan de twee delen van het masker uit elkaar en leg ze plat neer. Neem dan het eerste deel, vouw het uit en verwijder de folie. Breng het masker aan en begin hierbij onder aan het gezicht. Druk het masker voorzichtig aan zodat het goed blijft zitten. Herhaal de handeling met het tweede deel van het masker maar begin nu boven aan het gezicht.

YR1

Laat het masker 15 minuten zitten en verwijder het. Masseer de huid daarna even om de werkstoffen goed te laten intrekken. En klaar ben je!  De resultaten zijn na 15 minuten duidelijk zichtbaar. Mijn huid is enorm zacht, voelt wat aangespannen en tja… ik wil nog een masker! Nog even wat resultaten volgens Yves Rocher op een rijtje:

  • 21% minder rimpels in 71% van de gevallen
  • 91% van de vrouwen constateert: “De huid is gehydrateerd.
  • 76% van de vrouwen constateert: “De huid heeft meer volume.”
  • 84% van dat vrouwen constateert: “De teint straalt.”

Goed nieuws want het Anti-Age Global Fusion Cure Masker is verkrijgbaar vanaf juni 2015 en kost €14,90. Voor meer informatie over de interessante Anti-Age Global lijn vind je via: http://www.yves-rocher.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.