16

mei

ichy
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Vichy: Cellu Destock Overnight

Door Wendy Versteeg

Recente wetenschappelijke onderzoeken ontkrachten een mythe. In tegenstelling tot wat men ons sinds jaar en dag liet geloven, vindt de natuurlijke afvoer van vetten wel degelijk plaats terwijl we slapen. Nog verrassender is, dat uit de laatste wetenschappelijke onderzoeken blijkt, dat een slechte nachtrust dit fenomeen van vetafvoer kan verstoren. Wil jij ook strak in het pak in jouw bikini verschijnen? Lees dan even verder voor meer interessante informatie.

We kunnen er niet meer omheen: er is een verband tussen te weinig slaap en het silhouet. De meest recente wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken stellen vast dat weinig slaap (minder dan 6 uur per nacht) verband kan houden met gewichtstoename. Wanneer je ‘s nachts slecht slaapt, wordt de vetstofwisseling en met name het functioneren van bepaalde hormonen verstoord, vooral bij het ’vetverbrandings’- hormoon Adiponectine.

vichy

Het vetweefsel communiceert met de hersenen en de perifere weefsels door verschillende hormonen af te scheiden. Het boven genoemde Adipocytokine, dat wordt geproduceerd door de adipocyten, is betrokken bij de stofwisseling van glucose en vetten. Het neemt deel aan de lipolyse door de afbraak van vetzuren te verhogen, en kan dus helpen om het natuurlijke proces van vetafvoer te reguleren en een goede werking van het metabolisme te stimuleren. Daarnaast reguleert dit stofje ook het microontstekingsproces in het vetweefsel, waardoor er minder cellulite ontstaat. Verder staat Adiponectine er ook om bekend dat het uiteindelijk het functioneren van de bloedvaten verbetert.

vichy 2

Laboratoires Vichy heeft hun eerste silhouet verbeterende verzorging voor de nacht ontwikkeld. Het doel? Vrouwen helpen om hun ideale figuur te bereiken, terwijl ze slapen. Dat klinkt ideaal! Vichy richt, met unieke nieuwe expertise op het gebied van silhouet verbetering, de aanval op vetten gedurende de nacht. Zonder daarbij de kalmerende en ontspannende kracht van geur en ontspannende bewegingen te vergeten.

vichy2

Het silhouet verbeterende, exclusieve en gepatenteerde complex Adipostim™ wordt gecombineerd met 5% zuivere cafeïne. Adipostim™ is een combinatie van werkstoffen, die geselecteerd zijn vanwege hun elkaar aanvullende eigenschappen: yam-extract, extract van wilde gember en escine. Het yam-extract kan in combinatie met cafeïne, een gladmakend effect hebben op de huid en de aanblik van sinaasappelhuid veranderen. Het extract van de wortelstok van wilde gember, helpt de huid te verstevigen. Het paardenkastanje-extract Escine staat bekend om zijn stimulerende werking en rol bij de aanblik van een sinaasappelhuid.

De textuur is zijdezacht en verrijkt met karitéboter en glycerine. Het is voedend en voelt prettig aan en is geschikt om mee te masseren. Breng elke avond Cellu Destock Overnight aan. Vergeet daarbij niet langzaam en diep in te ademen en de geur echt op te snuiven want dat is pas echt genieten. Hieronder zie je op de afbeelding hoe je jouw lichaam het beste kunt behandelen.

vichy 4

Cellu Destock Overnight is een enorm interessant product dat zeker het proberen waard is. Voor een tube van 200 ml betaal je € 30,95. Meer informatie over dit en alle andere producten uit het destock assortiment neem je even een kijkje op www.vichy.nl . Deze producten bevatten overigens allemaal hypoallergene formules boordevol toonaangevende actieve werkstoffen, in combinatie met adviezen van zeer deskundige experts (sportarts, voedingsdeskundige en gynaecoloog). Deze fomules laten plaatselijk contouren duurzaam verbeteren, strijken putjes gladder en laten striae vervagen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.