26

mei

Uitgelicht Hannah
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Mijn Hannah Xperience!

Door Redactie

Vrijdagochtend 8 mei 2015 mochten wij (Tamara en Simone) de Hannah Xperience ondergaan op uitnodiging van Hannah. We kregen beiden een behandeling afgestemd op onze huidtypen op het schitterende landgoed in Voorthuizen. Ik (Simone) neem jou graag mee tijdens mijn Hannah Xperience.

image-5

Toen we binnenkwamen, werden we hartelijk welkom geheten door de vriendelijke receptioniste. Hier mogen mensen op uitnodiging een behandeling van Hannah ondergaan. We kregen een lekker kopje thee om bij te komen van de reis. We krijgen allebei een speciaal op onze huid afgestemde behandeling en werden door de Hannah huidcoaches verwelkomd.

Na een korte uitleg, kregen we een uitgebreide behandeling van de Hannah Xperience. Ik mocht als eerst mee lopen met Hannah Huidcoach Melissa. Melissa maakte foto’s van mijn gezicht voor in het bestand. Deze foto’s maken ze echter niet in iedere Hannah salon, dus we hadden geluk! Als ik na de behandeling zou bellen voor een vraag en mijn huidcoach, Melissa, zou niet aanwezig zijn, dan zou iedereen aan mijn gegevens kunnen zien wat de oorzaak zou kunnen zijn. Tijdens de intake werden er ook vragen gesteld. Algemene persoonlijke vragen, eventuele aandoeningen of allergieën en vragen over mijn huidige productgebruik.

Schermafbeelding 2015-05-24 om 10.44.21

Daarna volgde ik Melissa naar de behandelkamer. Daar werd ik toegedekt in een stoel met stoelverwarming, dit is erg lekker! Ik kreeg een haarnetje om en werd in de kuipstand gezet zodat ik mezelf kon ontspannen en de behandeling kon beginnen. Melissa analyseerde eerst mijn huid, voordat ze aan de behandeling begon. Hannah heeft hier een speciaal apparaat voor ontwikkeld: de Hannah Skin Analyser. Met de Hannah Skin Analyser wordt het vochtgehalte, vetgehalte, PH-waarde, Erytheem en Melanine van de huid gemeten. Met erytheem wordt de gevoeligheid bedoeld en de melanine geeft de stevigheid van de huid aan.

Schermafbeelding 2015-05-24 om 10.47.56

Uit de analyse kwam dat mijn vochtgehalte en vetgehalte ver onder de perfecte waarde ligt. Mijn PH waarde is gemiddeld en de gevoeligheid van mijn huid is iets hoger dan gemiddeld. Door deze gegevens kunnen de producten tijdens de behandeling worden aangepast op mijn huid.

Het was een geweldige Hannah Xperience! Na de behandeling was ik helemaal ontspannen en mijn huidje zag er schoon, fris en gezond uit. Ik kreeg de producten die gebruikt waren in de behandeling mee naar huis om de huidverbetering voort te kunnen zetten in mijn eigen badkamer. Uiteraard ga ik deze nu uitgebreid proberen en over een paar weken deel ik het resultaat met jullie. Ook Tamara’s review lezen jullie over een paar weken op www.passievrouwen.com.

image-4

Heb jij wel eens de Hannah Xperience ondergaan? Hannah onderscheidt zich echt door de duidelijke en persoonlijke meting op vet, zuurstof en vocht en de bindweefselmassage. Ik heb genoten! Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl, om een afspraak te maken bij een huidcoach bij jou in de buurt. Er zijn ongeveer 400 Hannah huidcoaches in Nederland.

Welk Hannah product lijkt jou fijn? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Door: Simone van Eerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.