21

mei

mirna
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

TREACLE MOON™ nieuwtjes!

Door Wendy Versteeg

Treacle Moon™ is een van origine Engels merk met heerlijke en vooral vrolijke bad- en douche producten. De kleurrijke producten staan symbool voor fun, fantasie én frisheid. Onlangs zijn er een nieuwe geuren toegevoegd aan het toch al fijne assortiment en weten jullie wie er niet kon wachten om deze producten te testen? Ikke!

Treacle Moon voegt een unieke collectie toe aan het schap van de supermarkt. De vrolijke flacons vormen echter ook een origineel ‘succes verzekerd-cadeautje’ voor een ander. Vanwege de aantrekkelijke prijzen en de royale inhoudsmaten, wil je ze gewoonweg allemaal hebben! De twee nieuwste geuren Bath & Shower Gel en twee nieuwe Mini’s zijn een geweldige toevoeging van het assortiment en daarnaast zijn de mini verpakkingen uiteraard enorm handig om mee te nemen richting jouw vakantie-bestemming.

mirna 3

De eerste nieuwe variant draagt de naam: The Honeycomb Secret’ Bath & Shower Gel (€ 4,95 – 500 ml). De geur van pure honing, verzameld door bijen uit de kelken van talloze vrolijke lente- en zomerbloemen is overweldigend lekker en bijzonder comfortabel. De Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs’ Bath & Shower Gel (€ 4,95 – 500 ml) ruikt zoals de naam al doet vermoeden naar verse warme appeltaart. Wie heeft er nu geen heerlijke herinneringen waarbij er in de oven een verrukkelijke appeltaart staat gaar te worden? Toch is de geur niet alleen maar zoetig, ik vind dat er ook wat frisheid in zit. Erg lekker!

mirna 4

Ga jij binnenkort een weekendje weg  of op vakantie? Neem dan vooral de Treacle Moon Mini’s mee! Jullie gaan het waarschijnlijk niet eens geloven maar deze kosten slechts € 1,00 (60 ml) per stuk! De Raspberry Kiss in een handige sprayflacon met een lichte bodylotion waarvan je huid gaat ruiken naar de geur van verse, sappige frambozen. De formule is intensief verzorgend en trekt lekker snel in. De mini bodylotion is trouwens vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën. De nieuwe Treacle Moon Mini Bath & Shower Gel One Ginger Morning op basis van de geur van tintelfrisse gember, zorgt elke dag opnieuw voor een verkwikkend momentje. Ik vind deze geur zo ontzettend lekker. Liefde!

mirna 2

De nieuwe varianten Bath & Shower Gel en de mini’s zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de grotere filialen van Albert Heijn, alsmede via de website: www.albert.nl. Treacle Moon™ voegt met deze producten een unieke collectie toe aan het schap van de supermarkt. De kwaliteit is buitengewoon goed en de aantrekkelijke prijs van slechts € 4,95 per (full size) product zijn ronduim geweldig te noemen.

Meer informatie over de producten vind je via: www.treaclemoon.nl.  Teacle Moon™ heeft ook een eigen Facebook-pagina: https://www.facebook.com/treaclemoonnederland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.