9

jul

Schermafbeelding 2015-05-24 om 10.44.21
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Mijn Hannah producten

Door Redactie

Kunnen jullie mijn vorige artikel ‘Mijn Hannah Xperience’ nog herinneren? Ik mocht met Tamara een behandeling ondergaan op het Hannah landgoed in Voorthuizen. We zijn ondertussen een aantal weken verder en ik heb de producten die ik na de behandeling mee heb gekregen thuis uitgeprobeerd. In dit artikel vertel ik jullie hoe ik de producten van Hannah ervaar en hoe mijn huid er na een aantal weken uit ziet. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

image-5

Melissa was mijn Hannah huidcoach op de dag dat wij bij Hannah een bezoekje brachten. Eerst kreeg ik een analyse om te kijken hoe mijn huid voor de behandeling was. Met de Hannah Skin Analyser kijken ze naar het vocht- en vetgehalte, de PH-waarde, Erytheem en Melanine van de huid gemeten. Met erytheem wordt de gevoeligheid bedoeld en de melanine geeft de stevigheid van de huid aan.

Uit de analyse kwam dat mijn vochtgehalte en vetgehalte ver onder de perfecte waarde ligt. Mijn PH waarde is gemiddeld en de gevoeligheid van mijn huid is iets hoger dan gemiddeld. Door deze gegevens kunnen de producten tijdens de behandeling worden aangepast op mijn huid. Na de behandeling kregen we producten mee naar huis zodat we de behandeling voort konden zetten. In dit artikel vertel ik hoe ik de producten van Hannah ervaar.

image-4

Melissa begon de behandeling met een hydrofiele reiniging, de Cleansing Oil (125 ml €39,50) Clear om precies te zijn. Deze reiniging droogt de huid niet uit en past zich aan op de PH waarde van de huid. Ook is deze Cleansing Oil vrij van allergeen en ook te gebruiken als oogmake-up reiniger. Ik vond deze reiniging zacht aanvoelen. Na het aanbrengen vermeng je de oil op de huid met vochtige handen en haal je de oil eraf met een vochtige kompres. Een kompres is een klein handdoekje waarmee je snel en gemakkelijk een product van je gezicht kan verwijderen.

image-9

Bij deze reiniging hoort een lotion. Uit de Skin Analyser kwam dat mijn gevoeligheid iets boven het gemiddelde ligt. Daarom is de Sensitive Skin Lotion (50 ml €17,00) passend bij mijn huid. Deze lotion werkt reinigend, PH-regulerend, zuiverend en voelt lekker verfrissend aan op de huid! De lotion kun je aanbrengen op een wattenschijfje en vervolgens langs het gezicht halen, hiermee haal je eventuele laatste Cleansing Oil restjes weg en neutraliseer je de PH-waarde van de huid. Deze lotion is samen met de Cleansing Oil de basis van een goede dagelijkse reiniging.

Interessante tip! Deze lotion kan ook gebruikt worden als oogkompres. Als je opgezwollen, branderige of vermoeide ogen hebt, kun je een wattenschijfje vochtig maken met de Sensitive Skin Lotion en op je ogen leggen.

image-8

Tot slot heb ik twee crèmes die ik over elkaar aan breng. Dit kan als je de Vitamin Complex spray tussen de twee crèmes in aan brengt. Ik smeer de Personal Choice (50 ml €78,25) crème eerst op mijn huid. Deze crème werkt kalmerend, antioxiderend, zuiverend en geeft het bindweefsel versteviging. Deze crème voelt zacht en fris aan.

image-10

De Vitamin Complex (50 ml €33,50) spray. Deze spray bevat vitamines A, E en F die helpen het vocht in de huid te reguleren. Na het gebruik van deze Vitamin Complex is de huid in staat een crème beter op te nemen en heb je ook minder product nodig om de huid te kunnen voorzien.

image-7

De Touch of Silk (45 ml €69,00) crème voelt echt zijdezacht aan en voelt heel anders aan dan alle andere crèmes die ik ooit heb geprobeerd. Ik moest er aan wennen maar ik ben er zeer enthousiast over. Deze crème is ook fijn om onder je make-up te hebben en je hebt maar heel weinig nodig om je huid ervan te voorzien.

image-6

Bovengenoemde stappen zijn misschien niet voor iedereen haalbaar om elke dag na te streven. Maar een goede basis is om in ieder geval een reiniging en dagcrème te gebruiken, zodat de huid wordt voorzien van zijn/haar behoeftes.

Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl, om een afspraak te maken bij een huidcoach bij jou in de buurt. Er zijn ongeveer 400 Hannah huidcoaches in Nederland.

Welk product lijkt jou fijn? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Door: Simone van Eerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.