24

mei

Libelle Zomerweek
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Fiesta del sol | Libelle zomerweek

Door Redactie

Het pinksterweekend is aangebroken en wij waren met Passievrouwen aanwezig bij de Fiesta del Sol editie van de Libelle zomerweek 2015! Gezellig een dagje samen met mijn moeder over de stranden struinend naar leuke nieuwtjes. Voor ons is het beide de eerste keer dat we naar de Libelle zomerweek gaan. Wij nemen jullie mee op ons Libelle zomerweek avontuur!

Het teken van de Libelle zomerweek staat dit jaar in het, je raadt het al, Fiesta del Sol thema. Een Spaans thema waarvan het centrale plein is omgedoopt tot Plaza Mayor. Dit is het centrale punt waar je altijd weer terug komt. En met plezier! Achter op het centrale plein staat een grote tent waar optredens worden gegeven, tijdens deze zomerweek komen artiesten als Charly Luske, Do, Ruth Jacott, Belle Perez, Sjors van der Panne en nog veel meer artiesten zingen!

SAM_0107

Bij binnenkomst is er een plein te zien met Koffiekevers, picknicktafels, decoratie en veel vrolijke mensen. Om het plein staan kraampjes waar van alles te doen is. Voordat we een bezoekje brengen aan al die kraampjes, halen we eerst een kopje koffie bij de Koffiekever!

Het valt ons op dat de meeste dames zich goed hebben voorbereid op deze dag. Heel veel vrouwen lopen rond met een trolley waar alle gekochte spullen ingeladen kunnen worden.

SAM_0093

Tijdens de Libelle zomerweek is er een grote diversiteit aan kraampjes te vinden. Er zijn huis, tuin en keuken stands aanwezig, maar er zijn ook kraampjes voor persoonlijke verzorging, apparatuur en culinaire hoogstandjes te vinden. Zo biedt elke kraam een leuke aanbieding aan voor deze dag. Veel korting voor weinig! Gedurende dit feestje komen er diverse artiesten optreden zoals Charly Luske, Do, Ruth Jacott, Belle Perez, Sjors van der Panne. Je kunt meedoen aan kookworkshops, je kunt er ook je levensverhaal schrijven, je eigen tafelloper maken, armband met papieren kralen maken en een cursus flamenco dansen volgen. Zo zijn er ook diverse specialisten aanwezig om bijvoorbeeld personal styling advies te geven. Kortom, je kan jezelf er de hele dag vermaken!

SAM_0090

Na afloop krijgen we een leuk gevulde goodiebag met natuurlijk de Libelle en wat producten om thuis te proberen. We hebben een hele leuke dag gehad waarbij we onze ogen hebben uitgekeken.

SAM_0097

Ben jij al eens op de Libelle zomerweek geweest? Of ook toevallig bij deze editie? Dan kun je er vandaag nog naar toe! Wellicht een leuke tip voor eerste Pinksterdag! Laat ons weten hoe jij het vond via Facebook, Twitter of Instagram!

Door: Simone van Eerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.