5

jun

favoriet
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Wendy’s favorieten

Door Wendy Versteeg

Gedurende de koudere maanden van het jaar gebruik ik vanzelfsprekend andere producten dan die ik zou gebruiken wanneer het 30 graden is. Momenteel schijnt het zonnetje af en toe heerlijk en dus verandert mijn routine ook weer. Vooral huidverzorgingsproducten veranderen bij mij tijdens verschil in temperaturen. Vandaag laat ik jullie aan aantal producten zien die ik momenteel gebruik.

Allereerst gebruik ik de vernieuwde Rimmel London Wake Me Up Foundation with Vitamine C (€ 12,99) heel graag. De kleur die ik draag is de kleur: 200 – soft beige. Waarom? Allereerst omdat ik vrijwel altijd genoodzaakt ben foundation kleuren met elkaar te mengen en deze kleur is helemaal goed! De foundation heeft een prettige structuur die moeiteloos dekt. Daarnaast zorgen de pareldeeltjes ervoor dat de huid een prachtige en gezonde gloed krijgt. In de formule zitten peptiden verwerkt zodat de elasticiteit van de huid hersteld wordt. Als klap op de vuurpijl bevat de formule ook nog een SPF15 voor extra bescherming. Overigens is deze foundation verkrijgbaar in de kleuren: 100 – Ivory,  200 – Soft Beige, 201 – Classic Beige, 300 – Sand en 400 – Natural Beige.

rimmel3

Ook de Rimmel London long Lasting Finish Colour Rush gebruik ik veel. Deze lippenbalsem in handig potloodformaat geeft een intense kleur, blijft lang zitten en hydrateert je lippen. Ik vind deze kleur (Keep Mauving – 200) erg mooi. Hij is niet heel erg opvallend maar geeft de lippen een tintje die lang blijft zitten en niet afgeeft. De De Rimmel London Lasting Finish Colour Rush lippenbalsems zijn te koop bij drogisterijen voor €9,99 per stuk. Ik zou er als ik jou was zeker eentje aanschaffen. ze zijn ideaal om mee te nemen in je tas en de handige draaidop aan de onderkant van het potlood zorgt ervoor dat je nooit hoeft te slijpen. Ideaal!

rimmel

Nog een top-product: De Oriflame Sun Zone Self-Tanning Mist (€ 16,00- 150 ml). Dit is een verfrissende zelfbruiner voor het lichaam. De op water gebaseerde en lichte samenstelling is te koop in een fijne sprayvorm en daardoor erg handig in gebruik. Deze selftanner op basis van DHA hydrateert je huid en vormt een egale, natuurlijke, gelijkmatige en mooie bruine tint in slechts 3 uur. Ik spray vooral mijn benen in met een zelfbruiner. Het gebrek aan zon zorgt ervoor dat ze nog wat bleekjes zijn en zeg nu zelf; wie houdt er niet van een beetje kleur? Op www.oriflame.nl vind je meer informatie over dit product.

favo

Volgende maand zullen jullie natuurlijk weer drie (of misschien wel meer) producten voorbij zien komen die ik graag gebruik. Ik hoop stiekem dat ik het dan lekker veel kan hebben over zonbescherming en ik vind dat het ook wel weer tijd wordt voor nieuwe nagellakjes in mooie, zomerse kleurtjes! Tot snel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.