26

jun

leco 4
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Lekker zomers: LECO Body Shimmer

Door Wendy Versteeg

De producten van Leco van Zadelhoff zijn gebasseerd op professionele make-up tools. De LECO Tools bieden ons de mogelijkheid om thuis voor de spiegel met gemak een perfecte look aan te brengen. Nog niet zo lang geleden is er een enorm leuk product toegevoegd aan het assortiment waarover ik jullie met het oog op de zomermaanden graag meer wil vertellen.

Deze maand bracht LECO de Body Shimmer uit. Dit is een multifunctionele geel voor een prachtige glans. Je kunt de gel aanbrengen op het decolleté, armen en benen voor een subtiele ‘shimmering’. Ook op de jukbeenderen geeft deze formule een mooie glans. Deze multifunctionele, transparante bodyglow kan op iedere huidtint worden aangebracht. Leco Body Shimmer kan ook worden aangebracht als highlighter, eyeshadow of lipcolour. Daarnaast is de Body Shimmer makkelijk aan te brengen en eenvoudig met water te verwijderen.

leco 1

Bij glansproducten is het altijd even uitvinden wat de ideale manier van gebruik is. Je kunt de formule absoluut direct aanbrengen zonder te lijken op een glitterbal. Ik vind het zelf prettig om een klein beetje te gebruiken door mijn body-lotion voor een waasje van glans, erg mooi!

leco 2

leco 3

Ik heb het zelf nog niet kunnen testen met mijn lichte teint maar dit product is natuurlijk prachtig op een gebruinde huid. Ik ga binnenkort richting Griekenland en verwacht dat ik het product daar veelvuldig ga gebruiken. De Shimmer is vanaf heden verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas (exclusief) voor € 19,95 – 15 ml. Shop jij liever online? dan kun je het product ook bestellen via www.douglas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.