4

jul

YR V 7
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Yves Rocher Sensitive Végétal

Door Wendy Versteeg

Het idee voor de Sensitive Végétal ontstond dankzij een traditionele geneeskrachtige plant uit Madagascar, de Siegesbeckia Orientalisplant. Op Madagascar staat de plant al eeuwenlang bekend als een geneeskrachtige plant met een heilzame werking voor de kwetsbare huid. Ze werkt als een plantaardig kompres zodat zelfs de meest gevoelige huid wordt gekalmeerd.

Het extract van de Siegesbeckia Orientalisplant is een exclusief, geconcentreerd extract dat 100% natuurlijk en 100% plantaardig is. Bovendien zijn alle oppervlakte-actieve stoffen en conserveringsmiddelen zorgvuldig geselecteerd en werd er gekozen om met zo min mogelijk ingrediënten te werken. Op die manier worden mogelijke reacties van de gevoelige huid tot een minimum beperkt. Alle formules zijn onder dermatologisch en allergologisch toezicht getest en compleet veilig in gebruik.

YR V 6

De Kalmerende reinigingsmelk (€ 7,90) is een zijdezachte reinigingsmelk die de huid mild reinigt en direct zorgt voor een prettig gevoel. Het product irriteert niet en is geformuleerd om het risico van allergische reacties tot een minimum te beperken. het product is licht, zuinig in gebruik en kan aangevuld worden met de Kalmerende micellaire reinigingslotion 2-in-1 (€ 7,90). De frisse lotion garandeert een milde reiniging en verwijdert onzuiverheden zonder de huid te irriteren. De formule is onder dermatologisch-allergologisch en oogheelkundig toezicht getest.

YR V 5

Ik vind vooral de Comfortabele oogverzorging: (€ 12,90) een heel fijn product. Zoek jij een oogcrème die mild is voor de gevoelige huid rond de ogen? Dan is dit een ideale keuze! De formule heeft een kalmerende, hydraterende en beschermende werking op de huid waardoor wallen minder aanwezig zullen lijken en de huid rondom de ogen een boost krijgt.

Het Intensief verzachtend concentraat (€ 18,00) hieronder zorgt dat de huid intensief gehydrateerd wordt en huidirritaties gekalmeerd worden. Ook neemt de gevoeligheid van de huid dag na dag af. De vloeibare emulsie is luchtdicht verpakt, zodat zelfs voor de meest gevoelige huid een hoge verdraagzaamheid gegarandeerd kan worden. Een mooi product!

YR V 2

Zoekt jij een zachte crème die je gevoelige huid kalmeert en roodheid voorkomt? Probeer dan eens de hydraterende crème tegen rode vlekken van Sensitive Végétal. De Hydraterende crème tegen rode vlekken (€ 15,90)  is zeer mild en parfum, geen parabenen, geen kleurstoffen. De formule trekt snel in de huid en zorgt voor een comfortabel gevoel.

YR v 3

Hieronder zien jullie de structuren nog even terug:

YR V

Links: oogverzorging – Rechts: serum

YR v 4

Dagverzorging met anti- roodheid formule

Wellicht vind je het prettig om te weten dat allle formules zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Ze zijn geformuleerd om het risico van allergische reacties tot een minimum te beperken en zijn zoals ik al even meldde getest onder dermatologisch, oogheelkundig en allergologisch toezicht.De Sensitive Végétal lijn is te koop bij de diverse verkooppunten van Yves Rocher en via www.yvesrocher.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.