2

jul

mus dd
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Make-up Studio: Professional Brow Kit

Door Wendy Versteeg

musZe zeggen altijd: als m’n haar maar goed zit. Maar als ik heel eerlijk ben, vind ik mijn wenkbrauwen misschien wel het allerbelangrijkste. Wenkbrauwen kunnen de natuurlijke kracht van het gezicht tot uitdrukking brengen. Topmodellen zoals Cara Delevingne gaan de deur niet meer uit zonder perfecte gestylde wenkbrauwen. En ik ook niet!

Voor velen is het shapen van de wenkbrauw een lastige klus maar met de Make-up Studio Professional Brow Kit in de kleuren Blond en Dark is dit echt prima te doen. Ik gebruik niets anders meer!

De nieuwe Professional Brow Kit – speciaal samengesteld door de internationale Make-up Artists en brow specialisten van Make-up Studio – zorgt voor een echt wow brow effect waardoor alle ogen op jouw welgevormde, krachtige wenkbrauwen gericht zullen zijn. De Professional Brow Kit bestaat uit een luxe palette met een geïntegreerde spiegel, een brow powder, highlighter eyeshadow, duo brow en highlighter brush, een pincet en vier brow stencils.

mus 5

Deze kit zorgt ervoor dat je in vier makkelijke stappen perfecte wenkbrauwen kunt verzorgen. Overigens gebruik ik de variant voor blondies. Het is belangrijk om de juiste vorm van je wenkbrauwen te bepalen, die perfect past bij je gezicht en daarom vind je meerdere vormen in de kit. Voor perfecte brows creëer je een shape volgens deze 3 lijnen van de geometrische vorm van je gezicht.

1. Plaats de verschillende vormen op de wenkbrauw en kies voor het mooiste resultaat, de shape die het dichtst bij jouw natuurlijke vorm komt.

2. Houd jouw gekozen stencil vast met je wijs- en middelvinger en dep de brow powder over de gehele wenkbrauw binnen de gekozen shape met de brow brush. Verwijder vervolgens het stencil en blend de kleur zachtjes met de brow brush over de gehele wenkbrauw. De hardgebakken maar zijdezachte wenkbrauwpoeder maakt het mogelijk om de wenkbrauw subtiel, maar duidelijk in te kleuren en te vormen. Gebruik de wenkbrauwpoeder nat voor een intenser kleurresultaat.

mus 3

 

mus 4

 

3. Gebruik het pincet om de ongewilde haartjes, die buiten de vorm van de wenkbrauw vallen, te verwijderen. Op deze manier heb je een strakke wenkbrauw. Enne.. verwijder als dat niet nodig is niet te veel haartjes. Wenkbrauwen zijn hot, dus ze mogen gezien worden.

4. Breng met de highlighter brush een subtiele highlight aan op het wenkbrauwbot voor een nog mooier en strakker uitziende wenkbrauw.

mus

Wij hebben nog een aantal tips voor jullie waarmee je samen met dit mooie palette kunt zorgen voor de allermooiste wenkbrauwen die je ooit gezien hebt! Voor meer kleur intensiteit is de brow powder niet alleen nat maar ook perfect nat te gebruiken. De brow powder is multifunctioneel en kan ook gebruikt worden als oogschaduw of eyeliner! handig voor als je op vakantie gaat! Breng de highlighter aan op het hoogste punt aan de buitenkant van de wenkbrauw. Pretty!

Zoals ik jullie al even vertelde, is de kit verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Blond en Dark. De Professional Brow Kit kost € 45,00 en dat is echt een mooie prijs voor een prachtig en vooral compleet systeem. Meer informatie (of direct bestellen! ) vind je via: http://make-upstudio.nl/catalog/product/view/id/15467/category/163/

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.