6

jul

koffer ava
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

Wendy’s vakantiekoffer!

Door Wendy Versteeg

Corfu is het noordelijkste Griekse en altijd groene Ionische eiland dat door een zeestraat van nog geen twee kilometer breedte van Albanië is gescheiden. Je kunt hier niet alleen genieten van mooie wandelingen, prachtige baaien en gezellige dorpjes maar ook van zon, zee, strand, lekker eten en af en toe een cocktail. Kortom: ik ga op vakantie en zoals jullie van mij gewend zijn, laat ik jullie ook deze zomer zien welke beautyproducten met mee mee gaan in mijn vakantiekoffer.

Nummer één op ieder afstreeplijstje horen natuurlijk zonneproducten te staan. Ik neem producten met een SPF 50 en SPF 30 mee zodat ik kan variëren naar mate de dagen vorderen. Vichy herlanceerde Idéal Soleil, een productlijn die net zo goed is in het beschermen van de huid als in het bieden van een ideale huidkwaliteit. Ik neem de Ideal Soleil Bronze Gel SPF 50 voor het gezicht mee. Deze bevat melanine-activators die het natuurlijke bruiningsproces ondersteunen. Ook de Onzichtbare hydraterende mist spray SPF 30 gaat mijn koffer in. Een fijne hydraterende spray met hoge bescherming. De formulebevat geen alcohol en heeft een droge finish op de huid. Ook prettig voor m’n kleding.

koffer 4

Ik start mijn vakantie trouwens met de Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50. Deze biedt een optimale UV-bescherming, hydrateert en is geschikt voor lichaam en gezicht. Ook de Aftersun Repair van dit mooie merk gaat mee. Deze herstelt de huidschade en bevat een unieke mix van Zoethout, Lavendel, Komkommer en Kamille.

De zonneproducten van Rituals zijn prachtig om te zien. In mijn koffer vind je de SPF 30 sun protection milky spray en Aftersun Hydrating Lotion. De producten hebben een fijne geur en beschermen tegen de schadelijke invloeden van zon. De aftersun geeft een directe verkoeling en is ook erg geschikt als bodylotion voor de avonduren.

koffer 2

Mijn gezicht verwen ik heel graag maar tijdens mijn vakantie vind ik het fijn om producten te gebruiken die niet zoveel tijd innemen qua gebruik. Ik heb daarvoor gekozen producten van onder andere oolaboo. Allereerst gebruik ik om te reinigen de Wipe off 3 in 1 nutrition cleansing nectar. Deze ruikt fantastisch en is super handig voor de vakantie. Het is namelijk een cleanser, make-up remover en tonic in één. Als dagverzorging gebruik ik de Saveguard shield spf 30. Dit is een volledig beschermende en hydraterende emulsie op basis van natuurlijke zonnefilters uit druiven en tomaat. De formule biedt een complete bescherming tegen UV-A en UV-B stralen. Tot slot gebruik ik voor de nacht de Beauty sleep face cream. Deze is heerlijk als verzorging na het zonnen.

koffer

Mijn ogen verwen ik met de Dermalogica total eye care met SPF 15. Deze beschermt, herstelt en vermindert zwelling. De formule bevat melkzuur en plantenextracten en draagt tevens bij aan het verminderen fijne lijntjes. De fysische zonfilters beschermen de huid tegen verdere UV-schade.

Mijn rescue product tijdens alle vakanties is de Cicaplast Baume B5 van La Roche-Posay. Deze kalmerende, multi-herstellende balsem bevordert het herstel van de gevoelige huid. De balsem kan worden gebruikt na insectenbeten, zonnebrand, lichte brandwonden, schaafwonden, jeuk en dat in slechts één verpakking!

koffer d

Bio-Oil is is ook zo’n handig product. De formule is ideaal voor een schrale en trekkerige huid van zowel gezicht en lippen als het lichaam. De small size Bio-Oil van 60ml mag trouwens gewoon mee in de handbagage. Ik masseer mijn voetjes iedere dag in met Bio-Oil en besteed daarbij extra aandacht aan de voetzolen en hielen. Zand zorgt namelijk vaak voor droge voetjes!

Ik stap een paar keer per dag onder de douche, lekker even afkoelen. Dat doe ik met de Dr. Hauschka Douchecrème Citroen Lemongrass. Deze zorgt voor een extra impuls, dankzij de exotische geur van verse gemberwortel in een verkwikkende samenstelling met citroen en citroengras. Ook de Lipikar Wasgel van La Roche-Posay heb ik in m’n koffer gestopt. Deze wasgel reinigt mild en beschermt de gevoelige huid van volwassenen, kinderen en baby’s.

Zon, zee, strand… je haar heeft het tijdens het zomerseizoen vaak zwaar te verduren. De zon, hoe heerlijk ook, beschadigt je haar en maakt het droog. Het Hair Mask van de Hairloxx Haircare collectie haal je het beste uit je haar naar boven. Dit super voedende masker herstelt de vochtbalans, laat het haar (weer) glanzen en geeft het zijn natuurlijke zachtheid terug. De formule ruikt trouwens naar prosecco! Jummie!

Ik verzorg mijn haren verder met producten van GUHL. De vochtherstel shampoo is een weldoener voor de vochtbalans in je haar. De shampoo is geconcentreerd dus een kleine hoeveelheid is al voldoende. Deze shampoo dringt snel door in het haar en geeft directe hydratatie. De Vochtherstel daily moisture spray is gemakkelijk in gebruik want uitspoelen is niet nodig.

koffer f

Van John Masters neem ik de Rose & Apricot Hair Milk mee. Deze lichtgewicht leave-in hairmilk voedt en beschermt het haar met negen gecertificeerde organische oliën en extracten. De voedingsstof rijke hydratatie helpt schade veroorzaakt door de zon te herstellen. Heerlijk! Tot slot laat ik jullie nog even enkele beautyproducten zien waaronder de Fragrant Mist van Sparitual. Deze draag ik als parfum. Ik vind de geur van Chinese Jasmijn heerlijk en daarnaast is de formule zeer ontspannend.

koffer 3

Ook zie je op de afbeelding onder andere een aantal producten van L’Oréal Paris: de Glambronzer en de GG cream. Ook de waterproof Volume Million Lashes mascara mag natuurlijk niet ontbreken. Ik ben dol op de Face Mist van Bobbi Brown. Deze hydrateert, kalmeert en geeft de huid meteen een gezonde gloed. Je kunt deze spray alleen of over make-up aanbrengen. De ARTDECO Sunshine Glow Fluid kun je overal voor gebruiken: een glansje op de huid, op de jukbeenderen, door je verzorgingsproduct. Let it shine! Mijn favoriete lipgloss uit de ARTDECO zomercollectie heet Glossy Sunset. Laat mijn vakantie maar beginnen!

Ik ga de komende dagen lekker genieten en houd jullie op de hoogte via Twitter en Instagram! Na mijn vakantie vertel ik jullie alles over Corfu en de producten die ik veelvuldig heb gebruikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.