24

okt

DrOrganic 3
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Dr. Organic: Rose Otto productlijn

Door Wendy Versteeg

Dr. Organic staat voor ecobewuste beauty met respect voor de aarde. Producten die zorgen voor een mooie huid en prachtig haar. De producten zijn verkrijgbaar in 13 heerlijke geuren. Vandaag vertel ik jullie meer over de Dr. Organic Rose Otto lijn. Biologische huidverzorging met al het goede van een van de mooiste bloemen ter wereld: de roos.

De extracten van rozenblaadjes hebben een kalmerende werking en geven de huid een ernergieboost waardoor processen zoals de aanmaak van collageen worden gestimuleerd. Dit klinkt mij als muziek in de oren. Daarnaast is de lijn die een breed scala aan producten bevat geschikt voor ieder huidtype, dus ook de gevoelige huid.

De lijn bevat onder andere een heerlijke dagverzorging. de Dr. Organic Roos Dagcrème (€13,99 – 50 ml) bevat biologische Rose Otto olie, een verkwikkende aromatische essentiële olie. Gecombineerd met een mix van bioactieve, natuurlijke en biologische ingrediënten waaronder menyanthes trifoliata (een waterplant, klinisch getest voor haar anti-aging eigenschappen). Het resultaat is een weldadige aromatische voedende dagcrème die tot in de onderhuidse lagen van de opperhuid doordringt, waardoor de huid gehydrateerd en gevoed wordt. Dit product heeft een heerlijke comfortabele geur en.. er is gelukkig ook een nachtverzorging verkrijgbaar!

DrOrganic 2

Dr. Organic Rose Otto Masker (€9,99 – 125 ml) bevat de biologische Rose Otto olie, een weldadige, verzorgende en hydraterende essentiële olie. Deze geurige wonder olie is gecombineerd met een mix van bioactieve, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder het mineraalrijke Kaolien (China klei). Deze klei vol voedingsstoffen helpt om olie te onttrekken uit de poriën en zuivert de huid van dode huidcellen en onzuiverheden. Stimuleert de bloedcirculatie tot diep in de haarvaten zodat de huid verkwikt en schoon aanvoelt. Dit is een heerlijk product om een keer per week te gebruiken als verwennerij voor de huid.

DrOrganic 3

Ik ben dol op serums in olie-vorm en daardoor ben ik inmiddels fan van het Dr. Organic Roos Gezichtsserum (€18,95 – 30 ml). Dit serum bevat biologische Rose Otto olie, een verkwikkende olie gecombineerd met een mix van anti-aging en herstellende bioactieve, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder Argan, Jojoba-, Rosa Mosqueta-, Passiezaad-, en Calendula-olie. Dit superserum trekt snel in de opperhuid en houdt direct het vocht vast. De geur is zeer comfortabel en het product trekt snel in de huid. Gebruik een druppeltje van dit product onder je dag en/of nachtverzorging of gebruik het individueel. Heerlijk!

DrOrganic

Naast deze bovenstaande producten kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld de reinigingsmilk, toner, deodorant of een van de andere producten uit de mooie Rose Otto lijn. Je kunt de producten direct online bestellen in de webshop van de Tuinen of Holland & Barret of even langsgaan bij een van de filialen van deze fijne winkels.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.