23

nov

Aveda 3
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Aveda’s make-up collectie Herfst/Winter 2015

Door Wendy Versteeg

Aveda introduceert de limited edition Herfst/Winter 2015 Make-up Collectie genaamd: Sublime Spirit. De collectie bestaat uit okertinten die refereren naar natuurlijke, aarde- en huidtinten. Diepe, elegante cacao -en ebbenhouttinten zorgen voor onberispelijke details. Heldere schakeringen van blauw en paars definiëren je look, voor een ultiem chique effect. Deze trendkleuren worden gecombineerd met een gedurfd wijnrood voor de lippen en mosgroen voor de ogen.

Het resultaat is een schitterend palet voor een flawless klassieke schoonheid met een moderne twist. De looks binnen deze collectie zijn erg draagbaar vind ik. Aveda make-up bestaat niet enkel uit mineralen, maar combineert ze met de energie, onttrokken uit planten, die de huid verzorgt. De producten bevatten geen parabenen, talk of minerale oliën.

Aveda
Hierboven zien jullie de Petal essence™ single eye colors – € 16,50. Deze bevatten bloemengewassen, waardoor de oogschaduw zacht aanvoelt. De Eye Colors vervagen niet en zijn gemakkelijk te ‘blenden’. Bevat geen talk of minerale oliën (getest door oogartsen). De Eye Colors zijn te verkrijgen in de kleuren Blue Lapis, een donker nachtblauw, Green Sencha, een mat olijfbruin, Golden Ginger een diep goud en Sandalwood, een prachtige zand- en bronskleurige tint. Op de afbeelding zien jullie de donkere nachtblauwe- en Golden Ginger variant.

Aveda 2

De Nourish-mint™ rehydrating lip glaze – € 22,00 is een erg fijn lipproduct. De formule bevat verzachtende plantenextracten en een verfrissend aroma van organische pepermunt, vanille en gember. Daarnaast is het klinisch bewezen dat de Lip Glaze hydrateert en fijne lijntjes minder zichtbaar maakt. De Lip Glaze is verkrijgbaar in de kleur Pink Clover een mauve roze met een subtiele glans en Desert Earth, een echte nude kleur. Deze laatste variant zien jullie op de foto, erg mooi en neutraal bij een opvallende ooglook.

Niet alleen de gloss is fijn in gebruik, ook de Nourish-mint™ smoothing lip color – € 20,00 is een top-product. Deze volledig dekkende formule bevat planten- en fruitgewassen die de lippen hydrateren en fijne lijntjes van binnenuit met 26% opvullen. Het aroma van organische pepermunt, vanille en gember verfrist. De Lip Color is verkrijgbaar in Sandstone, een warm nude met een vleugje roze en Blackberry, een gedurfd wijnrood. Ik vind hem prachtig!

Aveda 3

De Sublime Spirit haar- en make-up collectie is een echte aanrader voor dames die op zoek zijn naar intense kleuren, fijne producten en duurzaamheid. De producten zijn vanaf heden verkrijgbaar zolang de voorraad strekt in de Aveda salons en spa’s. Online verkrijgbaar via www.aveda.nl. Vind jouw dichtstbijzijnde Aveda salon en spa op www.aveda.nl/locator

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.