12

okt

mac logo
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

MAC Cosmetics – VIVA GLAM

Door Redactie

MAC Cosmetics komt samen met Miley Cyrus met een nieuwe kleur. Zoals in het filmpje te zien is, is het een lekker opvallende kleur. De lipstick heeft een fel oranje kleur met een bijpassende parelmoer glans Lipglass. Deze lipstick heeft een limited-edition verpakking die gesigneerd is door Miley Cyrus zelf. De dames van Passievrouwen zijn dol op de producten van MAC. Wij konden dan ook niet wachten op de nieuwe kleur! 

lipstick

De lipstick is redelijk mat van kleur. Dit terwijl het wel een crème stick is waarvan de kleur heel lang en goed blijft zitten. De lipstick kost €19,50. Meer informatie over lipstick is te vinden op de website.

lipglass

De lipglass zorgt voor de glamour. De lipglass kost €18,50. De lipglass is niet dekkend, maar wel vol met parelmoer, wat ervoor zorgt dat als je de Lipglass samen met de Lipstick aanbrengt, er een hele intense kleur ontstaat die bijna iedereen kan hebben. Meer informatie over de lipglass is te vinden op de website.

MAC Cosmetics heeft er dit jaar voor gekozen de VIVA GLAM met Miley Cyrus te doen. Voor Miley gingen sterren als Rihanna, Nicki Minaj en Lady Gaga. Wij zijn ervan overtuigd dat deze kleur het goed gaat doen. Het doel van deze campagne is om geld in te zamelen voor het MAC AIDS FUND. De donaties worden gebruikt voor vaccinaties tegen HIV/AIDS. Meer informatie over het MAC AIDS FUND vind je op de website.

Wat vind jij van de nieuwste VIVA GLAM kleur? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.