12

nov

IMG-20151021-WA0003
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Bijzonder serum van Cinq Mõndes

Door Wendy Versteeg

Ik ben dol op serums en vooral op basis van olie. Dit geeft mij een heerlijk, luxe gevoel. Deze kostbare Cinq Mõndes olie is afkomstig van het eiland Jeju, een van de zeven natuurlijke wonderen ten westen van Japan. Cameliaolie is bekend om de variëteit van zijn bestanddelen, die allemaal een specifieke rol spelen tegen verouderingsverschijnselen in de opperhuid. De olie vormt de basis voor het favoriete schoonheidsritueel van de Japanse vrouwen. Niet alleen vrouwen uit Japan kunnen genieten van dit mooie product want het is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

De olie is rijk aan verzadigde vetzuren zoals palmitinezuur en onverzadigde vetzuren zoals omega 3 (linoleenzuur) en omega 6 (linolzuur), om de huidbarrière te herstellen en te verstevigen. Bovendien bevat de formule 80% oleïnezuur, omega 9, het voornaamste bestanddeel van talg. Oleïnezuur verstevigt dus het hydrolipidenlaagje en draagt bij aan het behoud van de elasticiteit, de soepelheid en de hydratatie van de huid. Dit elixer van Cinq Mõndes (10 ml) kost €49,00.

IMG-20151021-WA0004
Commiphora mukul scheidt een hars af waaruit deze werkstof geëxtraheerd wordt, die de verslapping van de gelaatstrekken (ptosis), de volumes en de dichtheid van de huid positief beïnvloedt. Extract van commipheroline heeft een dubbele werking op de lederhuid, het bevordert de vetsynthese en beperkt de vetafbraak voor een resultaat op de volumes van het gezicht. En volume in het gezicht, dat willen we allemaal.

IMG-20151021-WA0003

De formule ruikt niet alleen heel erg lekker maar bevat ook producten die belangrijke biologische doelen beschermen in de beheersing van de ontwikkeling van de huidveroudering. Het zal de huidcellen stimuleren en de tekenen van huidveroudering worden teruggedraaid. De huidbarrière wordt versterkt, de hydratatie beschermd, de diepe rimpels worden verminderd. Kortom, een klein flesje dat wonderen kan verrichten!

De elixers van Cinq Mõndes zijn verkrijgbaar via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.