7

nov

IMG-20151021-WA0002
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

Sans Soucis – Winter fairytale collectie

Door Wendy Versteeg

IMG-20151021-WA0020De seizoenen veranderen en dan gaan we massaal andere kleuren gebruiken en deze kleuren voegen we vaak ook toe aan ons make-up assortiment. De Winter Fairytale collectie van Sans Soucis is een betoverende collectie, speciaal voor koude dagen van het jaar.

Laat je ogen stralen met de ‘Baked Eye Shadows’ van Sans Soucis. Superzachte texturen in combinatie met perfect op elkaar afgestemde look-kleuren zorgen voor een instant wow-effect. Mooie lippen benadrukken een perfecte look. Sans Soucis biedt de juiste producten voor de verzorging en schoonheid van uw lippen.

Verdeeld in twee kleuren families en volgens het principe van kleur harmonie, vindt iedereen haar bijpassende kleur. De lipsticks beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden, zijn vocht beschermend en voeden de lippen met vitamine E. Ontdek langdurige, zijdezachte texturen met briljante kleuren.

Op de afbeelding draag ik de De Sans Soucis CC Cream Color Correcting Anti Fatique SPF 20. Deze zorgt voor een egale teint, een heldere huid en helpt een handje om huidveroudering tegen te gaan. Ideaal! Een van de bestanddelen is hyaluronzuur, dat een positief effect heeft op de ‘vochthuishouding’ van de huid. Daarnaast zorgt de abrikozenpitolie voor zacht- en soepelheid. Ook bevat de substantie een peptide complex die het aanmaak van collageen stimuleert. Ik ben echt al meer dan een jaar grootgebruiker van dit fantastische product.

Terug naar de Fairy Tale collectie. De Lippenstift (€ 15,75) die ik draag bevat vitamine E en zorgt voor zachte en soepele lippen. De kleur die ik draag is Glossy Brown maar er is onder andere ook een Fairy Nude variant verkrijgbaar. De kleur is erg mooi, heeft een hoogglans en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed te noemen.

IMG-20151021-WA0002

De Baked eye shadows (€ 14,95) bevatten drie kleuren oogschaduw die perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze Fairytale Rose variant bevat een paarse, roze en zilvere teint die behoorlijk opvallen. Ik draag de zilvere oogschaduw op het bewegens ooglid en de zonkerpaarse kleur als eyeliner. De kleuren hebben een goede pigmentatie en de houdbaarheid is uitstekend, vooral in combinatie met een oogschaduw-basis.

IMG-20151021-WA0001

Een sprookjesachtige collectie van Sans Soucis. Ik ben erg gecharmeerd van de mooie lipstick! De producten zijn overigens onder andere verkrijgbaar (ook online) bij www.douglas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.