6

dec

bb9
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Bobbi Brown: Luxe Lip Color

Door Wendy Versteeg

Bobbi Brown lanceert de Luxe Lip Color in 30 verschillende kleuren, van subtiel roze tot feloranje tot dieprood. Bobbi heeft met haar makeup artists team een selectie kleuren bepaald die wereldwijd het meest populair zijn en die geschikt zijn voor alle huidtypen. Vandaag kan ik jullie twee van de dertig kleuren laten zien. Enne… ik verklap alvast: ze zijn geweldig!  

Toen ik de Luxe Lip Color lipsticks van Bobbi Brown ontving, voelde ik vrijwel direct dat de verpakkingen behoorlijk zwaar zijn. Dat geeft mij direct het gevoel van luxe. Ik ben altijd erg gecharmeerd van de producten van dit mooie, interessante merk en dus kon ik niet wachten de lipsticks te bekijken. De prachtige gouden huls is echt een eye-catcher en de kleuren… oeh lala! Prachtig en zeer goed gepigmenteerd.

bb4   bb5
De formule is bijzonder prettig. Je kunt je lippen erg mooi en precies inkleuren en de lipstick voelt erg zacht aan wanneer je hem eenmaal draagt. De kleuren zijn identiek op de lippen aan de kleur die je ziet wanneer je de huls opent en dat is wel erg prettig. Niets is zo vervelend als een teint die stiekem toch net even anders uitpakt.

Wanneer we kijken naar de houdbaarheid dan kan ik niet anders dan zeggen dat deze uitstekend is. Ik was onlangs te gast op een huwelijk waar we niet alleen gegeten hebben maar ook veel afgezoend. Ik heb een keer een touch up moeten doen in het midden van mijn lippen dus dat is eigenlijk heel erg goed te noemen. Je voelt overigens bijna niet dat je een lipstick draagt en de formule zorgt voor hydratatie waardoor ik niet he idee kreeg drogere lippen te krijgen.

bb7

Op de afbeeldingen zien jullie de kleuren Brocade – 15 (boven) en Bright Peony – 13 (onder). Ik heb de lipstick maar een keer over mijn arm gehaald en de kleur is direct prachtig. Ook op mijn lippen komen de kleuren goed tot hun recht en zie je wat de verschillende kleuren doen met je uiterlijk. Leuk om te zien!

bb8

Je kunt de Bobbi Brown Luxe Lip Color aanschaffen voor € 35,-. Kijk snel even bij de counters bij De Bijenkorf en Douglas. Ik vertelde al even dat er maarliefst 30 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn dus dat wordt lastig kiezen! Of je nu gaat voor Pink Cloud, Brocade, Mod of bijvoorbeeld pale Mauve: ik weet zeker dan je met deze lipsticks super blij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.