7

dec

AVEDA AVA
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Aveda opent eerste winkel in de Benelux

Door Wendy Versteeg

Ontdek de eerste Aveda Benelux Store in hartje Antwerpen. Een waar walhalla voor Ayurvedische beauty liefhebbers! AVEDA STORE aan de Korte Gasthuisstraat 45 biedt een oase van rust midden in één van de populairste winkelgebieden van Antwerpen. In deze eerste Aveda Benelux Store kunnen de gasten het gehele retail assortiment plus een spectrum aan unieke, high touch experiences ontdekken.

Gun jezelf een verkwikkende ervaring en maak kennis met  Rituals of Renewal. Ontdek de signature Aveda geuren door middel van een geurenreis, geniet van een stressverlichtend hand ritueel of van scalp- en schoudermassages die ontspanning bieden na een druk dagje shoppen. Kom gerust langs voor een heerlijke facial, een hoofdhuidanalyse met scalp camera, een persoonlijk styling advies of een make-up touch up ter voorbereiding op een night in the town.

AVEDA 1

Aveda werkt met Ayurveda, een 5.000 jaar oude geneeskundige traditie uit India, die helpt je persoonlijke chakra’s – de energiecentra van het lichaam – in balans te brengen. In de nieuwe store leert Mr. Chakra je meer over deze chakra’s en de wellness rituelen die je helpen de schoonheid van een leven in balans te ontdekken.

AVEDA 2

Het is de missie van Aveda om te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten tot de wijze waarop Aveda iets terug geeft aan onze samenleving. Deze missie is overal aanwezig in de nieuwe store, van de experiences die aangeboden worden tot de hoogwaardige, natuurlijke producten voor haar, huid en wellbeing.

Korte Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen, België

Tel: +32 3 2310545

www.aveda.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.