28

nov

pic
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Schoentip: No7 Lift & Luminate

Door Wendy Versteeg

No7 is, sinds de oprichting in 1935 in Groot-Brittannië, al vele jaren toonaangevend op het gebied van huidverzorging. Hun missie is eenvoudig: dit merk wil graag dat vrouwen zich mooi voelen en er stralend uitzien, zeven dagen per week. Vandaag vertel ik jullie meer over twee producten uit de Lift & Luminate lijn die iedere vrouw vanaf zo’n veertig jaar graag op 5 december wil krijgen.

De Lift & Luminate lijn is gemaakt voor vrouwen tussen de 45 en 60 jaar. De lijn verstevigt en verheldert dehuid. Het bevat een uniek activerend complex waardoor oudere huidcellen zich gedragen als jongere. Resultaat? Een huid die er stralend en jonger uitziet. Ik ben nu bijna 41 en gebruik de producten met veel plezier.

BOOTS 3

De No7 Lift & Luminate Dagcrème (€ 25,95) pakt de drie belangrijkste tekenen van veroudering in de oudere huid aan. Het is speciaal ontworpen om de stevigheid en glans te herstellen. Daarnaast gaat het de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels tegen en beschermt tegen het ontstaan van nieuwe. De tructuur van het product is heel fijn en trekt snel in de huid waardoor ik gedurende de vroege ochtenduren direct door kan met mijn BB cream. De geur is comfortabel en mijn huid lekker zacht en soepel.

BOOTS 33

Ook de Nachtcrème (€ 27,95) is prettig in gebruik. De formule is minder stevig en de rijke hydraterende nachtcrème met shea boter en glycerine is ontwikkeld om de huid ‘s nachts te kalmeren en te herstellen. De rijpe huid voelt direct zachter, gezonder en soepeler aan. ik sta op met een zachte huid die straalt!

BOOTS

Links: dagverzorging, rechts: nachtverzorging.

De lijn bevat trouwens ook een oogcrème (€ 19,95). De huid rondom jouw ogen is gevoelig. Daarom heb je een oogcrème nodig die ze met liefde verzorgt. No7 Lift & Luminate oogcrème wordt geleidelijk in de contouren rondom de ogen opgenomen. Het vermindert lijntjes en rimpels in slechts vier weken.

Kortom: een heerlijke lijn voor dames van mijn leeftijd! Ik denk dat Sinterklaas er wel voor open staat om deze fijne producten te schenken met pakjesavond. Mocht hij jouw deur toch voorbij lopen: Beautiful Skin is verkrijgbaar in alle Boots apotheken. Natuurlijk kun je ook bestellen via de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.