2

feb

sisley vierkant
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Sisley Phyto-Lip Twist

Door Wendy Versteeg

Phyto-Lip Twist, de succesvolle XXL stift, die Sisley in 2014 lanceerde, is in één jaar tijd uitgegroeid tot een bestseller, dankzij de schitterende kleuren, de verzorgende formule, de zachte textuur, de stralende glans en het handige formaat met vrolijke zebraprint. Ik ben een heel klein beetje bevooroordeeld want ik ben werkelijk verliefd op alle producten uit het Sisley assortiment maar dan heeft dan ook als reden dat Sisley staat voor zeer grote kwaliteit.

De Phyto-Lip Twist bevat een draaimechanisme, zodat deze niet geslepen hoeft te worden. Dit is niet alleen heel handig maar daarom is het potlood ook nog eens zuinig in gebruik. Geen productverspilling meer! De stift dankt zijn succes met name aan het aanbreng gemak en de zachte formule, die de lippen sublimeert en ze een mooie dekking geeft.

sisley 6

Ik heb meerdere Lip Twists in huis en was natuurlijk enorm blij dat het Sisley zes nieuwe tinten lanceerde. Allereerst Sugar (10), en pastel roze tint (dit is de roze kleur die ik draag op de afbeelding) die opvallend is maar zeker niet too much pink. Litchi (11) is mijn favoriet. Ook deze draag ik op de abeelding. De nude tint met een subtiel roze waasje is bijzonder draagbaar en past bij iedere gelegenheid. Naast de kleurtjes die ik voor jullie heb getest is er ook nog de perzikkleurige Melon (12), klaproos-rode Poppy (13), fuchsia roze Love (14) en Nut (15) is een mooie hazelnoot-tint.

sisley swatches

Links: Sugar (10) – Rechts: Litchi (11)

Zoals jullie naar alle waarschijnlijkheid wel hebben gezien zijn er momenteel enorm veel vergelijkbare producten op de markt. Waarom zou je dan toch voor deze Phyto-Lip Twist van Sisley kiezen? Dat komt niet alleen door de leuke zebraprint maar natuurlijk met name door de mooie kleuren en de prettige samenstelling en door de enorm goede houdbaarheid. Iets waar ik persoonlijk erg gevoelig voor ben.

sisley pics

Links: Sugar (10) – Rechts: Litchi (11)

Een van de fijne ingrediënten is Fytosqualaan. Dit stofje houdt de huid soepel en elastisch en zorgt dat de lippen gehydrateerd en beschermd zijn. Het extract van Commiphora-hars strijkt de lippen glad dankzij een huidaanspannende werking. Verder zorgen filmvormende glanzende polymeren voor een stralende, zachte en uitstekende houdbaarheid van de stift, terwijl een complex van glanzende esters de lippen zacht maakt en een comfortabel gevoel geeft.

Ik gaf het hierboven al even aan: ik ben dol op de Sisley Phyto-Lip Twists! Stiekem verheug ik mij nu alweer op de volgende kleurtjes! Ze zijn verslavend, voelen enorm prettig aan op de lippen en verzorgen deze ook nog eens. Daar gaat een vrouwenhart vanzelf sneller van slaan.

Sisley Phyto-Lip Twist  hebben een verkoopadviesprijs van € 36,00. Deze juweeltjes zijn vanaf 1 februari 2016 verkrijgbaar bij de geselecteerde parfumeriespeciaalzaak. Meer informatie over de producten van Sisley vind je via de overzichtelijke website: http://www.sisley-paris.com/nl-NL/

 

– advertorial –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.