28

jan

vaseline vierkant
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

‘Sugar Coated’ by Vaseline

Door Wendy Versteeg

Met deze temperaturen is het echt een must op je lippen goed te verzorgen. Ik geef toe: ik ben wel een tikkeltje verslaafd aan lipproducten omdat ik het gevoel van zachte en gehydrateerde lippen fijn vind. Droge lippen met velletjes en scheurtjes zijn niet echt mijn ideale schoonheidsplaatje.

We willen natuurlijk allemaal zoenbare lippen. Het allerliefste met een subtiel tintje en een klein beetje glans. Ik ben altijd al fan geweest van de lipproducten van Vaseline en dat wordt ieder jaar alleen maar meer!

vaseline 1

Vaseline brengt deze maand net als voorgaande jaren een limited edition variant uit genaamd ‘Sugar Coated’. Limited edition in combinatie met lippenbalsem klinkt mij als muziek in de oren en ik weet dat jullie naar alle waarschijnlijkheid net zo benieuwd zijn als ik was toen ik de verpakking ontving.

vaseline 2De verpakking is erg schattig. De lipverzorging van Vaseline bevat petroleum jelly die je lippen verzorgen en herstellen. Deze variant heeft een licht, zoete geur en heeft een fruitige citrus nasmaak.  Daarnaast geeft de formule je lippen een heel subtiel roze kleurtje en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

De nieuwe Vaseline Sugar Coated is een limited edition. Mocht je een blikje willen bemachtigen dan moet je er natuurlijk wel snel bij zijn. Vaseline Sugar Coated is verkrijgbaar vanaf eind januari bij Kruidvat voor €2,99 per blikje. In mijn geval is een blikje natuurlijk niet genoeg dus ik ga mijn Kruidvat filiaal behoorlijk stalken de komende dagen. Ik heb namelijk een tienerdochter die ook een exemplaar ‘nodig’ heeft.

Meer informatie over de producten van Vasline vind je via: http://www.vaseline.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.