30

jan

babort
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Nieuw van BABOR: Happy HY-ÖL boxen

Door Wendy Versteeg

De HY-ÖL heeft het fundament gelegd voor het Duitse luxe cosmeticamerk BABOR. Sinds het begin van BABOR in 1956 is de HY-ÖL een bestseller. Een mooie reden om aan de legendarische reiniging in het jubileumjaar 2016 van BABOR een limited edition toe te wijden. En.. wat voor eentje! De HY-ÖL birthday-set zit in een goud-witte metalen doos en bevat de reinigingsklassieker HY-ÖL en een Phytoactive.

De mooie boxen bevatten zoals gezegd twee producten afgestemd op het huidbeeld. Welke combinatie bij welke huid past, verraadt de kleurcode van de strik en het vignet.

BABOR_HYOeL_since1956_Composing_Produkte

BABOR heeft de filosofie van de HY-ÖL jaren behouden en dit tegelijkertijd gemoderniseerd. Tot vandaag reinigt de HY-ÖL met natuurlijke oliën en kruidenextracten. Ook werkt nu het quillaja-extract uit de boomschors van de zeepboom als een beschermingsmagneet. De kruidenelixers van de Phytoactive werden aangevuld met een detox-extract uit het kruid agrimonie, die de stofwisseling bevordert. Samen vieren zij sinds 1956 het begin van de schoonheid.

IMG_0830

Er zijn vier verschillende varianten verkrijgbaar te beginnen met degene de jullie terug zien op de afbeelding. De HY-ÖL &  Phytoactive Base is geschikt voor een droge huid. De formule bevat kruidenessences van munt, berk en rozemarijn en zal de huid verlevendigen en verfrissen. De HY-ÖL & Phytoactive  Sensitive kun je het beste gebruiken bij een gevoelige huid. Kruidenessences van lindebloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen de huid zodat deze er wee snel stralend uit zal zien.

IMG_0827

Heb jij een gemengde of vette huid? Kies dan voor de HY-ÖL & Phytoactive Combination. De kruidenessences van salie, hamamelis en azuleen verfijnen en herstellen zodat je huid weer in balans komt. Tot slot is er ook nog de HY-ÖL & Phytoactive Reactivating. Dit is een ideale combinatie bij een huid die regeneratie nodig heeft. In dez samenstelling vind je onder andere kruidenessences van zoete amandel, Chinese dadel en ginkgo biloba. Deze ingrediënten hydrateren en vitaliseren de huid.

IMG_0828
Natuurlijk ga ik jullie nog even vertellen hoe je dit bijzondere reiniging systeem gebruikt. Je moet de HY-ÖL op de droge huid aanbrengen. Hydrofiele sojaolie, sesamolie en aardnootolie verwijderen deeltjes die in olie oplosbaar zijn. Daarna breng je de Phytoactive aan over de HY-ÖL. De formule verzorgt de huid al tijdens de reiniging met natuurlijke kruidenextracten die op het huidbeeld zijn afgestemd.

Maak vervolgens je vingers vochtig met koud water en begin het gezicht te masseren. Er ontstaat een melkachtige emulsie die grondig reinigt. Was de reinigers met koud water weer van je gezicht af en geniet van een heerlijk, zachte huid.

Een limited edition box bevat een flacon HY-ÖL (200 ml) en flacon Phytoactive (100 ml) en is verkrijgbaar vanaf januari 2016 voor €37,00. Wil je een van deze of een van de vele andere producten eens proberen? Neem dan even een kijkje in de overzichtelijke website van Babor.

 

– advertorial –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.