22

feb

image002
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Dermalogica Detox Challenge in week 3

Door Wendy Versteeg

In februari heeft Dermalogica een speciale challenge genaamd Dermalogica Detox Challenge. Hierbij wil Dermalogica zoveel mogelijk mensen stimuleren om hun meest gezonde huid ooit te krijgen. Dit doen ze aan de hand van vier thema’s die in februari worden uitgelicht: hydratatie, eet gezond, kom in beweging en slaap voldoende. Elke week introduceren ze een nieuwe challenge met een daarbij horend product, dat voor de meeste huidtypes geschikt is. Ik doe natuurlijk mee en vertel jullie vandaag alles over de resultaten van mijn alweer 3e week.

Hieronder laat ik jullie een overzicht zien van de challenges per week. Natuurlijk kunnen jullie hier ook aan meedoen of meer over lezen. Je vindt de social media verhalen onder de hashtag: #DermDetox. Ik deel mijn bevindingen niet alleen hier maar ook via mijn Twitter account: wenvers

dermalo

Deze week heb ik iedere dag een uur gesport. Ik heb een stepapparaat in huis en daar heb ik iedere dag op gestaan. Ik heb mezelf dus overtroffen en ben best een beetje trots op mezelf omdat ik het behoorlijk druk heb gehad. Ik heb daarnaast de Daily Resurfacer (€97,00 voor 35 stuks) van Dermalogica getest. Deze unieke leave-on exfoliant verwijdert dode huidcellen en zorgt voor onmiddellijke en intensieve hydratatie dankzij de hoge concentratie Hyaluronzuur.

IMG_1488

Bovendien verbetert de formule de huidtextuur dankzij Salicyzuur en Appelzuur. Breng ’s avonds aan na de reiniging door met het sachetje over de huid te gaan. Laat even inwerken en breng vervolgens je moisturizer aan. Ik heb het product iedere avond gebruik maar mocht je een gevoelige huid hebben dan zou ik het opbouwen en beginnen met twee keer per week. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht aan en ik vind het fijn dat de formule snel in de huid trekt. Eerlijk is eerlijk: ik ben echt razend enthousiast over de #DermDetox weken want de producten zijn simpelweg geweldig.

IMG_1489

De laatste week van de Dermalogica Detox Challenge is in zicht en dan is het de bedoeling dat ik acht uur per nacht ga slapen. Dat wordt wel een uitdaging want over het algemeen denk ik dat ik aan 6 à 7 uur kom. Ik ga mijn best doen samen met het Overnight Repair Serum van Dermalogica natuurlijk! Ik houd jullie op de hoogte.

De producten van Dermalogica zijn verkrijgbaar via onder andere: www.shop.dermalogica.nl.

 

– advertorial –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.