31

mei

melvita
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Melvita Nectar de roses infusion

Door Wendy Versteeg

Melvita haalt haar Rosa centifolia uit de hoogvlaktes in het Kaukasusgebergte en dompelt de blaadjes onder in warm water. Zo kan alle zachtheid van deze roos worden verkregen, met honderden blaadjes die hun vochtinbrengende mineralen en suikers aan het water afgeven. Het resultaat is een sterk verfrissende biologische roosinfusie die de huid verfrist, energie geeft en zachter en soepeler maakt. De teint is fris en stralend, net als de eerste lenteblaadjes.

Wanneer de bloemblaadjes van Rosa centifolia zijn gedroogd, worden ze in warm water ondergedompeld. Met behulp van ultrasound geven ze hun actieve bestanddelen af aan het water. Dit unieke proces is ontwikkeld door de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling van Melvita en levert een infusie van Rosa centifolia op die bijzonder rijk is aan polyfenolen (antioxidant), mineralen en suikers, die het vochtgehalte van de huid op peil helpen houden.

IMG_2570

Een van de producten die ik voor jullie heb laten testen is de Moisture-replenishing Night Cream (€28,90 – 40 ml). Deze vochtinbrengende dagcrème is verrijkt met een infusie van rozenblaadjes die de huid verfrist. Dankzij het extract van wilde rozen die op grote hoogte zijn gekweekt, wordt de huid in een golf van dorstlessende frisheid gehuld. De formule bevat daarnaast bloemenwater van damascusroos en trehalose, een plantaardig suiker, dat vochtinbrengend werkt en de huid zo zacht en soepel als een bloemblaadje maakt.

De lichte textuur trekt direct in de huid en maakt haar fluweelzacht. Voor mij persoonlijk is deze substantie niet heavy genoeg dus heb ik 25 jarig vriendinnetje Natasja laten testen, zij is enorm gelukkig. Haar huid ziet er geweldig uit!

IMG_2571

Ook testte Natasja de Fresh Micellar Water (€14,90). Dit is de perfecte formule voor de kwetsbare huid. De textuur reinigt, verwijdert make-up en verfrist. 99% van alle bestanddelen is van natuurlijke oorsprong en 23% van alle bestanddelen is afkomstig van biologische landbouw. De formule ruikt trouwens heerlijk!

Het asortiment bevat ook een BB Cream, Hydrating Facial Gel en een Fresh Eye-contour Gel /puffiness and dark circles. De producten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2016 bij alle Vitamin Stores en online via www.vitaminstore.eu.

 – advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.