19

jul

kruidvat-d-206x206
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

In de zon met Kruidvat Solait producten

Door Wendy Versteeg

Kruidvat verkoopt een super handige tool voor deze zomer: de Smart Sun indicator UV polsband. Deze polsband helpt je bewust te maken van de invloed van de zon op je huid. Hij geeft namelijk met verschillende kleuren aan wanneer opnieuw in te smeren of helemaal de zon te vermijden. Daarnaast komt Kruidvat met twee nieuwe zonproducten, onmisbaar in de strandtas of reiskoffer: de Long Lasting Sun lotion en de After Sun In Shower lotion.

De Kruidvat Solait lijn bevat heerlijke en betaalbare producten waar je de zomer zeker mee doorkomt. Denk bijvoorbeeld aan de fijne Transparent Sun Spray Refreshing. Dit is een spray met vitamine E voor de lichte huid. Deze geeft een gemiddelde bescherming, is niet vet en zorgt voor een langdurig verfrissend gevoel. Ook de Protect & Tan Spray met vitamine E en de Hair Protection Spray met UV-filter zijn erg fijn in gebruik. De producten zijn ongeparfumeerd, dermatologisch goedgekeurd en voldoen aan alle Europese normen. Daarnaast zijn ze (alsof het niet beter kan!) waterresistent en bevatten provitamine B5 en vitamine E om uitdroging van de huid tegen te gaan.

solait 3

Terug naar de Smart Sun Indicator UV polsband (vanaf € 3,99 voor 5 stuks). Dit is een geweldige tool. Deze meet de totale hoeveelheid UV-zonlicht (UVA en UVB straling) waar de huid aan blootgesteld wordt. De polsband smeer je gelijktijdig in met de huid en verandert door invloed van UV straling van kleur om aan te geven wanneer actie ondernomen moet worden: geel is de originele kleur, oranje geeft aan dat je je opnieuw moet insmeren en roze betekent de zon de rest van de dag helemaal vermijden.

Long Lasting Sun lotion (SPF20 € 8,99 – 200ml, SPF30 € 9,99 – 200ml en de SPF50 € 13,99 – 200ml) biedt een unieke, langere zonbescherming, afhankelijk van het huidtype, de zonkracht en beschermingsfactor. De formule van een moderne liposomentechnologie zorgt dat de UV-filters in de producten heel gericht en langer hun werking behouden. De lotion bevat huidverzorgende eigenschappen die de huid hydrateren en zacht laten aanvoelen. Solait Long Lasting lotion is tenslotte ongeparfumeerd en dermatologisch goedgekeurd, dus niet alleen geschikt voor jezelf maar ook voor de kinderen. De formule is stevig, smeert goed uit en geeft de huid een comfortabel gevoel.

solait

De After Sun In Shower Lotion (€ 5,99 – 250 ml) is een enorm leuk product en al een poosje mijn favoriet uit deze lijn. Dit is een hydraterende verzorging voor onder de douche die de huid kalmeert na het zonnen. De aftersun bevat huidverzorgende panthenol, verfrissend komkommerextract en moringa olie wat de huid na het douchen direct sensationeel zacht en soepel laat aanvoelen. Smeren met een bodymilk of andere aftersun is niet meer nodig maar mag natuurlijk wel als je dat lekker vindt.

solait 2

Kruidvat vindt het een noodzaak dat mensen slimmer en bewuster gaan zonnen. Dat is belangrijk, want vandaag de dag krijgen twee keer zoveel Nederlanders huidkanker dan tien jaar geleden. Kruidvat Solait ondersteunt daarom KWF Kankerbestrijding en dat resulteerde in een mooie samenwerking. Huidkanker neemt de laatste jaren explosief toe. Afgelopen jaar werden er meer dan 50.000 nieuwe huidkankerpatiënten gediagnostiseerd.

Daarmee is huidkanker de meest voorkomende soort kanker in Nederland. Wij kunnen het dan ook niet vaak genoeg zeggen: geniet lekker van het zonnetje maar let ook goed op en laat je informeren over jouw huidtype. Je kunt beter een te hoge factor gebruiken dan een lage factor waardoor je meer kans maakt op een snellere verbranding. Met facor 50 word je uiteindelijk ook zeker bruin!

Meer informatie over deze kwalitatief uitstekende zonnebrandproducten vind je via: www.kruidvat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.