14

jul

IMG_4113vvv
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Limited Edition “Contourious” by CATRICE

Door Wendy Versteeg

Geef prachtige accenten aan je gezicht met de illusie van licht en schaduw – contouring and strobing zijn de trends van dit moment. Van half augustus tot half september 2016, voorziet de Limited Edition “Contourious” by CATRICE je van professionele tools om je de technieken van deze trend uit de beautywereld eigen te maken. Crèmige en poederachtige texturen in zacht champagne, rosé en bruin flatteren ieder huidtype. Wij ontvingen een aantal producten die we graag aan jullie willen voorstellen.

Vandaag laat ik jullie drie producten zien. Allereerst het Contourious by CATRICE – Highlighting Stick (€1,88) die in een handomdraai kan zorgen voor een ongelimiteerde glans. De crèmige textuur met een lichte parelglans voor een schitterende glans. De formule geeft nauwkeurige highlights en mengt zich moeiteloos met je huid.

IMG_4112
Onmisbaar in het assortiment is de Contourious by CATRICE – Contouring Brush (€2,16). Highlighten en contourer met slechts één tool. Super handig! De dunne, ergonomisch gevormde kwast met dikke en zeer kwalitatieve borstelharen kan gebruikt worden om highlights en schaduwen aan te brengen voor het al dan niet accentueren van delen in het gezicht.

IMG_4111

Tot slot zien jullie het Contourious by CATRICE – Sculpting Powder Palette (€2,35). Je vindt in de schappen twee poederpaletten met perfect op elkaar afgestemde tinten. De zijdezachte textuur is makkelijk aan te brengen en mengt zich eenvoudig met de huid. Verkrijgbaar in C01 Pale Perfectionist (zie afbeelding) en C02 Almond Architect.

IMG_4113

De overige producten die je in de mooie schappen kunt vinden zijn de Contourious by CATRICE – Brow Shaper (€1,41), Contourious by CATRICE – Contouring Cream Palette (€2,35), Contourious by CATRICE – Strobing Duo Highlighter (€2,35) en het Contourious by CATRICE – Lip Contour & Colour (€2,16).

“Contourious” by CATRICE is vanaf half augustus t/m half september 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Wees er snel bij want de producten vliegen naar alle waarschijnlijkheid de winkels uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.