16

aug

IMG_4709 a
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Genieten: Lovea Nature Hair & Bodycare

Door Wendy Versteeg

Lovea staat voor uiterst milde formuleringen, die een gevoel van welzijn en rijke lichaamsverzorging combineren. De producten onthullen je natuurlijke schoonheid dankzij efficiënte formules, die voor iedereen bereikbaar én vooral betaalbaar zijn. Nog niet zo lang geleden hebben jullie kunnen lezen over de Lovea BIO zonneproducten, onlangs is het assortiment uitgebreid met Hair & Bodycare producten.

Veel producten voor onder de douche en voor het wassen van je haar bevatten een hoog gehalte aan siliconen en schuimende sulfaten zoals sodium laureth (of lauryl) sulfate of ammonium laureth sulfate. Siliconen leggen een laagje om je haar heen, dat het ogenschijnlijk zacht laat aanvoelen, maar dat het haar en de hoofdhuid bij veelvuldig gebruik min of meer verstikt.

IMG_4711

De nieuwe generatie Lovea Nature Hair & Bodycare bestaat uit een lijn met hoogwaardige, pure producten, geschikt voor het hele gezin. Stuk voor stuk hebben ze heel milde samenstellingen, 100% vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. De verpakkingen zijn recyclebaar en de transformatie- en productieprocessen zijn streng gecontroleerd en niet vervuilend.

Ik testte de Lovea Nature Argan Eden Radiance Shampoo voor Normaal haar (€5,99 – 250 ml). Het rijke schuim met herstellende Arganolie van deze shampoo geeft glans en vitaliteit aan je haar, zonder dat het zwaar aanvoelt. Het haar is perfect schoon, ruikt lekker fris en krijgt een sublieme natuurlijke glans. Ik vind de geur zo enorm comfortabel en prettig, ik krijg er geen genoeg van! Mijn dochter Eden trouwens ook niet..

IMG_4710

De Lovea Nature Cranberry Shampoo Euphorisch voor Gekleurd haar (€5,99 – 250 ml) is ook erg fijn in gebruik. De verzorgende en kleurbeschermende shampoo. De formule geeft glans aan het haar en houdt de kleur langer vast, zonder dat het haar zwaar aanvoelt. De geur? Hemels! Het valt mij trouwens op dat mijn haren enorm zacht zijn na gebruik van de shampoos.

Wanneer je naar de flacon Lovea Nature Blue Lagoon Ontspannende Douchegel (€5,49/250 ml) kijkt dan krijg je vrijwel direct zin om af te reizen naar een azuurblauwe zee. De exotische, bloemige geur van Monoï-olie zorgt voor tropische sferen in de badkamer. Na het douchen blijft de geur heerlijk hangen en mijn huid voelt zacht en goed gereinigd aan.

IMG_4709

Tot slot testte ik de Lovea Nature Rose Passion Hydraterende Bodymilk voor de Droge huid (€7,99 – 250 ml). De formule bevat geen parabenen en bestaat uit 100% natuurlijke actieve werkstoffen. De fluweelzachte formule hydrateert de droge huid en hult het lichaam in een delicaat parfum op basis van geurige rozen. De rijke en volle textuur verzacht, voedt en beschermt de huid. Enne.. heel belangrijk: de formule trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter.

I love Lovea! De producten van de nieuwe generatie Lovea Nature Hair & Bodycare worden verkocht bij de betere drogisterijen en de filialen van Holland & Barrett. Meer informatie over de bovenstaande en alle andere nieuwe producten vind je via www.lovea.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.