21

aug

IMG_4718B
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Vaseline Advanced Repair Jelly Cream

Door Wendy Versteeg

Vaseline introduceerde onlangs een crème met de herstellende kracht van 30% Vaseline Petroleum Jelly om de lichaamshuid optimaal te verzorgen, te herstellen en te beschermen tegen omgevingsinvloeden die de huid kunnen uitdrogen. De extra verzorgende en beschermende werking zorgt elke dag voor een zachte, gezonde huid. Klinkt geweldig, nietwaar? Ik heb dit fijne product onlangs mogen testen en ben erg enthousiast.

De klassieke Vaseline Petroleum Jelly bestaat al ruim 140 jaar en is nog altijd het best verkochte Vaseline product tot op heden. De mix van minerale oliën, paraffine en microcrystalline-waxen die tezamen de snel verzachtende en snel herstellende jelly vormen hebben een herstellende werking op droge, ruwe of gebarsten plekjes. Ongelooflijk toch? 140 jaar!

IMG_4718

Om de Vaseline Advanced Repair Jelly Cream te creëren heeft Vaseline 30% petroleum jelly toegevoegd aan een rijke (parfumvrije) crème. De formulering bevat een combinatie van ingrediënten zoals 30% petroleum jelly en vitamine E zorgen voor een zachte, gezonde huid die beschermd is tegen omgevingsinvloeden die de huid kunnen uitdrogen. De crème legt een beschermend laagje over de huid zodat het huideigen vocht beter binnen blijft en het natuurlijke herstel van de droge huid wordt versneld. Op die manier kan het vochtgehalte in de bovenste huidlagen verhogen, waardoor de huid gedurende een langere periode goed gehydrateerd blijft.

IMG_4719

In de praktijk werkt de Vaseline Advanced Repair Jelly Cream werkt net zo herstellend als de klassieke ‘Wonder Jelly’ maar is makkelijker smeerbaar en laat een minder plakkerige, vette finish achter. De formule trekt lekker snel in de huid en heeft een handig formaat. De tube is lekker clean en herkenbaar. Kortom: een mooie aanvulling op het assortiment.

De Vaseline Advanced Repair Jelly Cream (vanaf €4,99- 130 ml) is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen en supermarkten. Absoluut het uitproberen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.