10

jun

MORADO- Liz clutch Taupe gold EUR 99
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

Hollands schoon: Morado Bags!

Door Wendy Versteeg

MORADO- Follow your heart Purse Brown Pink EUR 99

Het Nederlandse Morado Bags is het label met tassen, portemonnees en accessoires, allemaal gemaakt van kwalitatief hoogstaand leer en met een edgy twist.

Morado is een merk met stijlvolle, eigentijdse tassen en accessoires. Het label biedt clutches, schoudertassen, portemonnees, evening purses en verschillende sleeves. Allemaal van kwalitatief hoogstaand leer en gevoerd met dezelfde opvallend paarse sterretjesvoering, verwijzend naar de betekenis van Morado: paars.

MORADO- Gwen Star stud Purse Pink Gold EUR 99

Look at the stars, en misschien mag je wel een wens doen! Morado maakte een nieuwe serie tassen waarin sterren, studs, prints en kleur centraal staan. Een collectie uitgevoerd in leer met vaak een edgy uitstraling. Stoer en stijlvol te combineren, maar ook basic of naar werk te dragen.

MORADO-Keychain pink - 14,99euro

 

 

Nieuw in de collectie zijn de met kleine sterren bestrooide avondtasjes, shoppers en portemonnees. Daarnaast zijn vernieuwingen de iPad-sleeves en tweekleurige shoppers. Stijlvolle functionaliteit staat centraal binnen de collectie. Het interieur is slim ingericht en veel tasjes zijn door extra straps vaak gemakkelijk om te toveren tot avondtas. Twee vliegen in een klap, daar zijn wij vrouwen dol op!

Morado wordt verkocht in een selectie Nederlandse winkels en via de eigen webshop www.moradobags.com.

We love it!

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.