3

aug

Gentile Bellini 1
In Fashion \ Accessoires, Musthaves

Passiescore:

Leukste cadeautjes voor mannen in de zomer

Door Redactie

Mijn man is in de zomer jarig en wat geef je hem dan? Het is toch wel leuk om iedere keer iets origineels te verzinnen. Ook de meisjes worden nu ouder en beseffen steeds meer dat papa jarig is. Op het kinderdagverblijf hadden ze al flink actief een creatief cadeautje gemaakt wat nu in de kast op hem ligt te wachten. Ze hebben bijna geen geduld en willen het liefste dit nu al aan hem geven, maar het duurt nog een paar dagen voordat hij écht jarig is, maar dat vieren we dit jaar op vakantie. 

Kleding 

Een hip overhemd is altijd een goed idee waar je nooit mis op pakt. Print overhemden zijn helemaal in! Omdat het lekker zomer is (alhoewel de temperaturen in Nederland nog iets anders laten voelen en zien): zo geef je lekker sfeer en kleur aan deze periode van het jaar. Zakelijke overhemden had mijn man ook nog net te weinig, dus die heb ik er maar meteen even bijgeshopt. Zo is zijn kledingkast voor het einde van de zomer en dit najaar weer gevuld. Mijn man is niet zo’n man die heel erg van winkelen houdt en meestal ben ik degene die zegt dat het weer tijd is voor nieuwe leuke kleding:).

Gentile Bellini 1

Bron: Gentile Bellini 

Date night

Ook favoriet bij ons is om ieder jaar met onze verjaardagen lekker samen uiteten te gaan naar een goed restaurant. We kiezen er altijd een voor elkaar uit en reserveren op tijd. We maken er echt een leuke avond van, nemen een wijnarrangement, bestellen een meerdere gangen menu en vragen of de oppas net iets langer kan blijven dan normaal. Een leuke avond om gezellig bij te kletsen!

BBQ accessoires 

Mijn man houdt niet echt van koken, maar in de zomer is hij wel de kampioen van de BBQ. We genieten van een heerlijk stuk zalm en/of bavette en het is een feest om dit ieder weekend te maken. Maar zijn hobby is nu om steeds meer accessoires voor de BBQ te verzamelen, dus daar maak je hem ook blij mee.

Iets met vrienden

Ook kan ik hem enorm verrassen met een leuk uitje of avond met vrienden. Bijvoorbeeld toen ik hem vorig jaar een ticket en reis cadeau deed naar de Grand Prix in Oostenrijk dit jaar was hij blij verrast. Dat had hij totaal niet verwacht. En ondertussen had hij een paar weken geleden de tijd van zijn leven, zeker ook omdat hij er een jaar op heeft moeten wachten om dit cadeau te verzilveren. En ik genoot met een weekend met een goede vriendin en haar kids in Friesland. Dat weekend in juli was het fantastisch weer dus we hebben heerlijk kunnen varen met de meisjes. Man blij en wij ook blij.

Wat vind jij de leukste cadeautjes voor mannen? 

Gentile Bellini 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.