21

jun

Bijenkorf 4
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

Pimp je relatie met een vleugje romantiek!

Door Redactie

We kennen het als vrouwen allemaal. Je bent elke dag druk in de weer om de boterhammen te smeren, kinderen naar school te brengen, je drukke agenda af te werken. Niet verwonderlijk dat je je ’s avonds neerploft in de zetel en voor de tv in slaapt valt. Het zijn allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat je minder met je partner kunt connecten. Tijd om daar verandering in te brengen!

Romantisch dineren

De liefde van de man gaat door de maag, is een spreekwoord dat we misschien wat minder vaak gebruiken. Maar geef toe, een lekker diner in jullie favoriete restaurant is altijd een goed idee. Het geregel van een babysit zoeken voor je kinderen, is het zeker waard om echt tijd te maken voor jullie twee. Vraag aan een vriendin of de kinderen mogen blijven slapen of doe je ouders een plezier met een bezoekje van de kleinkinderen. 

Bijenkorf 4

Kies op het restaurant voor een menu waardoor je je de hele avond kunt laten bedienen op je wenken. Niets zaliger dan de voetjes onder tafel te schuiven en te genieten van lekker eten in een gezellig kader. Zo is er weer ruimte om een echt gesprek te voeren en opnieuw in elkaars ogen te verdrinken.

Romantische slaapkamer

Verras je man door de slaapkamer een extra boost te geven. Uiteraard moet je dit een beetje voorbereiden op de dag van het diner. Maak het bed op met een romantische dekbedovertrek die sowieso een stempel drukt op de ruimte. Kies voor zachte kleuren met een patroon dat verwijst naar de natuur voor een rustig evenwicht in de kamer. Een zachte stof die niet al te veel kreukt, is ook altijd een goed idee. Als je de voordelen van katoensatijn nog niet hebt ontdekt, moet je het zeker eens proberen. Het geeft je bed een luxueuze uitstraling en is zacht. Bovendien reguleert het de vochtbalans voor een fris gevoel in de zomer en een warm, knus gevoel in de winter.

Op tijd naar bed

Eens thuisgekomen van het lekkere diner, verval je beter niet in je oude patronen om in de zetel te gaan zitten. De kans dat je voor tv in slaap valt, is te groot. Ga daarom meteen naar de slaapkamer en neem je tijd in de badkamer om sexy lingerie aan te doen. Zo maak je weer echt tijd voor mekaar, even zonder de kinderen in huis. Stel het moment voor een romantische avond niet uit maar neem je agenda erbij en plan vandaag die romantische boost voor jullie beiden, want jullie hebben het verdiend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.