19

apr

IMG_6157
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

De leukste lenteschoenen en tips om ze langer fris te houden

Door Redactie

Even leken we midden in de lente te zitten en werden we overweldigd door het mooie weer. Wat een prachtige lentedagen waren het in maart. En april doet wat het wil: we hebben vanochtend weer mooie en verse sneeuw ontvangen. Even leek het een witte wonderwereld. Maar juist de lente is weer een mooi moment om nieuwe schoenen te laten aanmeten. Leuke sneakers in vrolijke en zachte kleuren. Soms is het best moeilijk om de juiste schoenmaat te achterhalen.  Maattabel voor buitenlandse schoenmaten kan je helpen om zo de juiste schoenmaat te berekenen omdat de maten met het buitenland niet altijd overeenkomen. Want soms zie je in schoenenwinkels maten, die niet corresponderen met de Europese schoenmaten. Met kleding is het soms ook even zoeken. 

Stijlen

Wat is het modebeeld deze lente en zomer als je naar de schoenen kijkt? Voor de zomer is de slip-on-shoes helemaal hip. Een waterschoen, die gemakkelijk aan en uit te trekken is. Ook zie je leuke slippers met bont terug in de winkeletalages. Daarnaast ballerina’s vind je in het straatbeeld: vaak met vierkanten neus en lint om de enkels. Gemakkelijk om mee te nemen in je koffer op vakantie. Sandalen (de dog sandals) ontdek je steeds meer in de winkels: de trendy sandalen van de lente en de zomer. Maar de Mary Jane schoen voor vrouwen? De klassieke schoen is booming. Een blokhak met een vrije ronde voorkant zul je veel bij vrouwen tegenkomen dit voorjaar. vooral met een vierkant beetje bolle neus van de schoen. Je ziet er de Engelse meisjes in hun schoolkostuum mee lopen. In deze zomer zie je andere kleuren terug, zoals bijvoorbeeld oranje. Instappers mogen deze zomer niet in je kledingkast ontbreken. Gemakkelijk om aan te doen en leuk. Je zult vooral de felle kleuren zien. Heb jij al leuke lente schoenen op het oog?

IMG_6157

Sandalen 

Vetersandalen zijn bekend als de gladiatorsandalen. Je hebt ze in platte sandalen maar ook als hak. Door deze sandalen lijken je benen langer en het ziet er mooi uit! De western boots zullen je vrienden aan hebben als je met ze naar een festival gaat. Dat kan weer deze zomer. Het staat stoer zowel onder een broekje of jurk en rokje. De western boots mogen niet in je kast ontbreken. En een paar mooie sneakers in je garderobe zijn altijd basic en handig. In wit of zwart zodat je ze altijd mooi kunt combineren. Het is handig om verschillende schoenen in je kledingkast te hebben. Voor de blote voeten dagen als het echt heel warm is of als je naar de zee gaat terwijl dichte schoenen weer prettiger zijn als je lekker wilt struinen door de stad.

Frisse geur 

In de lente en zomer heb je meer last van zweetvoeten? Wat kun je  er tegen doen? Voetspray tegen zweetvoeten kan helpen om de geur frisser te maken en zweetvoeten tegen te gaan. Je bent dan tot vijf dagen beschermd van minder prettige luchtjes. In hoeverre heb jij last van geuren en hoe bestrijd je deze? Wellicht is dit een handige tip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.