13

mei

A2

Passiescore:

Leuke tips voor vaderdag

Door Redactie

Het leuke van onze meisjes is nu dat ze zich steeds meer bewust zijn van de feestdagen. Deze week was het Moederdag en hadden ze op de school. de peuterspeelzaal en de kinderopvang prachtige knutsels gemaakt voor mama. Maar de logische vraag kwam wanneer het papadag of vaderdag was. Nu schiet dat ook al op want over zes weken staat vaderdag voor de deur. Zo kun je nu alvast leuke dingen voor papa bedenken. Omdat mama ook is verwend, denken we nu na over leuke cadeautjes voor vaderdag. 

Tijdloos 

Het is handig om iets te geven wat handig is, maar ook tijdloos. Voor de man is dat een ondershirt, die gemakkelijk kunnen worden gedragen onder een overhemd of lekkere zomerse niet te warme trui. Het ziet er altijd verzorgd en netjes uit, net zoals een goede getrimde baard en een verzorgd kapsel. Kleding maakt de man, toch? Een mooi ondershirt onder een leuke zomerse polo is mooi.

A2

Weekendje weg 

Maar we gaan papa ook verrassen met een leuk weekendje weg in Nederland. Omdat de schoolvakantie nog even duurt, is het gezellig om de zomerperiode te onderbreken met een leuk vakantiepark of een leuke omgeving in de bossen of aan het water. Zeker in de zomer is het fijn als er voor de meisjes een zwembad aanwezig is en een leuke speeltuin, zodat papa en mama ook even rustig kunnen genieten van het vrije weekend. De zee en de bossen zijn favoriet, omdat je dan echt het gevoel hebt dat je tot rust komt.

Geur

Het is hoe dan ook leuk om een favoriete geur van papa cadeau te doen. Een lekkere frisse geur voor de lente en de zomer. We vinden dit een persoonlijk cadeautje, maar we weten dan we hem er echt blij mee kunnen maken. Zeker omdat hij dit niet zo snel voor zichzelf zal kopen.

asylv

Bierproeverij

Een activiteit of workshop voor en met zijn vrienden zijn een aanrader. Daar kan hij zich op verheugen, zoals ook de Duitse avond met veel biertjes of een bierproeverij van een lokale bierbrouwer scoort altijd goed. Een escape room, karten, iets in de outdoor, als het maar lekker bewegen is, is een optie. Varen, zeilen, het is leuk als je iets doet wat hij niet zo vaak heeft gedaan. Dat zal scoren omdat je er dan echt moeite voor hebt gedaan. Zo ging de man van een vriendin onlangs nog uit een vliegtuig springen. Het zou een adrenalinekick moeten geven, maar het is wel spannend. Iets doen in de vorm van een unieke beleving is een grote kanshebber dat de man dit leuk vindt.

Wat ga jij jouw vader en/of man/partner geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.