23

sep

Bar Bistro Speakers 5
In Food \New, Restaurants

Passiescore:

Tip: lekker genieten bij Bar Bistro Speakers in Den Haag

Door Redactie

Een leuk en lekker restaurant in Den Haag is Bar Bistro Speakers aan de Maliestraat. Het restaurant heeft een heerlijke Franse touch en cuisine. Tijd om te komen fijn proeven op deze leuke locatie, vernoemd naar de Speakers Corner in het Londense Hide Park. Ook de sfeer zie je in de inrichting en aankleding in het restaurant terugkomen. Het Hyde Park staat bekend als ontmoetingsplaats voor politiek, religie en cultuur en het samenkomen staat ook centraal bij Bar Bistro Speakers. Dit zie je ook volledig in de inrichting die echt uitnodigt tot binnenkomen. 

Een prettige prijs kwaliteit verhouding waarbij je graag nog eens terugkomt. Goed eten, bereid door de chefkoks, het is moeilijk om een keuze te maken! De menukaart heeft tal van vlees, vis en vegetarische opties en ook voor de kinderen een heerlijk plankje met lekkers. Een lekkere amuse om mee te beginnen voor de volwassenen. Kijk jij mee wat wij hebben gegeten?

Voorgerechten

Je hebt verschillende soorten voorgerechten, zoals de vleesgerechten met een een lekkere salade met eendenborst, de meer bekende carpaccio, maar ook vispaté met makreel en zalm of escargots. Wij probeerden allemaal iets anders uit. Ook de chorizo sidra, minder vaak tegenkomend op de kaart, was een leuke variatie. Kies je voor vegetarisch: kies dan de tartaar van rode biet. Ook hier zie je de hommage aan de Franse keuken terug met het typische gerecht: bisque d’homard.
Bar Bistro Speakers 2

Bar Bistro Speakers 3

Ook krijg je een fijn advies over de bijpassende wijnen bij ieder gerecht. Er is veel keus en ook proberen ze echt jouw voorkeur en smaak te combineren met de gerechten. Het was een heerlijke zomeravond dus we genoten!

Hoofdgerechten

Als hoofdgerecht kun je kiezen uit de specials, die je op het bord bij de deur ziet staan. Dit wisselt iedere keer. Maar ook kun je à la carte kiezen, zoals de roodbaarsfilet met hummus, de bavette van de grill (heerlijk mals!), tagliatelle met gamba’s en zalm. Bar Bistro Speakers staat ook bekend om de wereldburger van gehakt van buikspek, kaas, rosti, en heerlijke gekarameliseerde uien. Jummie! Mijn tafelgenoot koos deze en het smaakte voortreffelijk. Zelf koos ik voor de malse bavette en normaal ben ik niet zo’n grote vleeseter, maar deze portie op het bord was goed! Maar ook hier weer voor de vegetariërs een lekker gerecht met de groente aardappel rouleaux. Of wat dacht je van de lamscurry van de speciale kaart?

Bar Bistro Speakers 1

Finishing touch

Als je naar de desserts kijk, heb ik al snel mijn keuze gemaakt. Als er crème brulée op de menukaart staat, dan weet ik het wel. Maar ook het kaasplankje of de cheesecake ontbreekt niet. Lekkere cheesecake met meloen en slagroom. De kinderen smulden stiekem mee, maar ze hadden ook een geweldig kinderijsje. We probeerden alles uit. En afsluiten met de Speakers koffie? Gewoon doen!

Bar Bistro Speakers 4

Bar Bistro Speakers 5

Mooi weer 

Ook kun je lekker buiten zitten met mooi weer op het terrasje. De Maliestraat is een gezellig straatje en ademt sfeer uit in Den Haag. Je kunt er een heerlijk drie of vier gangen diner nuttigen en je hebt een gezellige, knusse en leuke avond. Bar Bistro Speaker straalt een relaxte sfeer uit en de medewerkers proberen er echt een geweldige avond met je van te maken. Even een kort praatje aan tafel maakt het helemaal af! Het is een erg gezellig en warm restaurant waarbij het ook leuk is dat de kok nog even aan tafel komt vragen of alles naar wens is. De gerechten hebben schappelijke prijzen en het is een prima prijs kwaliteit verhouding. Het zijn mooie porties, geen enorme uitgebreide kaart waardoor je goed kunt kiezen en genoeg keus, ook vegetarisch.

Bar Bistro Speakers, Maliestraat 16, 2514 CA Den Haag, 070-5147581.

Bar Bistro Speakers 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.