18

jan

WIN-WOENSDAG physalis
In Food \winwoensdag

Passiescore:

WinWoensdag: een winters pakket tegen de weerstand van Physalis

Door Redactie

Kun je in de winter wel een beetje weerstand gebruiken? Physalis heeft een nieuwe lijn producten voor talrijke kleine kwaaltjes om je weerstand te verhogen. Vandaag kun je een mooi winters en weerstand verrassingspakket winnen van Physalis. Het bestaat uit voedingssupplementen en essentiële oliën die een belangrijke rol vervullen in het voorkomen van een lopende neus, kriebelende keel of verstopte luchtwegen. 100% pure, 100% effectieve en 100% levenskracht uit de natuur.

Physalis

Gelukkig heb ik deze winter nog niet echt last gehad van een griepje, maar daarom is het goed om dit zoveel mogelijk te voorkomen. In dit pakket zit Echinea forte bio om je natuurlijke weerstand te verhogen en dit bevat rode zonnehoed. Er zijn vlierbessen en vlierbloesems aan toegevoegd. De Echinea forte plantendruppels ondersteunt de natuurlijkweerstand dankzij zonnehoed en zonnebloem die eveneens de natuurlijke bescherming geven. Propolis forte bio heeft een goede werking van het immuunsysteem. In dit biologische bevindt zich een wasachtige substantie, die is aangemaakt uit het hars van boomknoppen én koninginnebrij, het exclusieve voedsel voor de bijenkoning. Ook bevat het 100% natuurlijke vitamine C uit acerola dat helpt om je immuunsysteem te versterken.

De Eucalyforce keelspray verzacht je keel met de 100% natuurlijke spray propolis, plantenextracten als tijm en weegbree. Ook zijn er verschillende essentiële oliën als eucalyptus en munt aan toegevoegd om je keel nog beter te beschermen. En ook de keelpastilles zorgen ervoor dat je keel verzachtend aanvoelt en dat je tot rust komt. Extracten van vlier, rode zonnehoed, echte heemst, tijm en eucalyptus ondersteunen de natuurlijke weerstand en het comfort van de bovenste luchtwegen.

Deze producten zijn nu verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Je kunt dit winterse weerstandpakket winnen door mee te doen met deze WinWoensdag door hieronder een bericht te plaatsen voor dinsdagavond 24 januari 2017 23.59 uur. Door het bericht delen op Facebook maak je nog meer kans! Heel veel succes!Physalis

 

 

WinWoensdag physalis

l

 

Totaal 4 reacties

Anita H.

18 januari 2017 om 23:44

Ik kan wel wat weerstandsverhoging gebruiken.

Beantwoorden

Marian Zw.

19 januari 2017 om 09:15

Dit komt precies van pas…als mama van vier kids lopen er altijd wel een paar te snotteren of ze zijn ziek, maar mama mag nooit ziek zijn. Wat extra ondersteuning is dan heel erg fijn!

Beantwoorden

MarliesS

20 januari 2017 om 11:47

Ik kan in de winter wel een beetje weerstand gebruiken.

Beantwoorden

Clau-dya

21 januari 2017 om 20:28

Om het hele gezin gezond en goed verzorgd de winter door te loodsen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.