5

mrt

Bloko 3
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Bloko, het Nopper van vroeger, is nu weer verkrijgbaar om lekker te bouwen en te spelen

Door Redactie

Speelde jij als kind vroeger al met blokken of met Nopper? Vind je het leuk om vooral lekker te bouwen? BLOKO heeft weer diverse speelssets met de oude Nopper blokken om lekker aan de slag te kunnen gaan met je fantasie. Het is zacht speelgoed dat niet snel kapot kan en lekker stevig is voor de kleine kinderen. De peuters kunnen zich er uren mee vermaken. 

Bloko 1

Verschillende sets 

BLOKO-blokken zijn ontworpen in Frankrijk en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze worden ook in Frankrijk geproduceerd en zijn nu verkrijgbaar in België en Nederland. Er zijn diverse sets beschikbaar, waaronder tubes en ook dozen met BLOKO-blokken. Je hebt verschillende speelsets met 30, 50 of 100 blokken in verschillende kleuren. Zo heb je een set met vooral de primaire kleuren rood, geel, groen en blauw, maar ook een speelset met de kleuren roze, lila, blauw en paars. Je kunt dus eindeloos variëren.

Bloko 3

Veel speelplezier 

Met deze twee tubes in doosjes, in totaal 80 bouwblokken, kunnen de meisjes behoorlijk lang spelen. Toch kun je met meer blokken natuurlijk nog veel meer verschillende dingen bouwen! BLOKO is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Op deze leeftijd kunnen ze zelf blokjes oppakken en beginnen met stapelen en bouwen. Je kindje kan met dit speelgoed veilig en met veel plezier spelen. De bouwblokjes zijn kleurrijk en blijven goed aan elkaar zitten door de nopjes. En soms zitten er figuurtjes bij zodat je ook een meisje of jongen of een raket kan bouwen. Een doos bevatte 30 bouwblokken en een figuur, in ons geval een paard. De andere tube bevatte 50 bouwblokken. BLOKO is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Op deze leeftijd kunnen ze zelfstandig de blokjes oppakken en beginnen met stapelen en bouwen. Dit speelgoed is veilig en leuk voor je kindje. De bouwblokjes zijn kleurrijk en blijven goed aan elkaar zitten. De kleine nopjes en uitstekels zorgen voor senso-motorisch spel. Je kan bouwen, stapelen en de assen en wielen nodigen uit om een voertuig te bouwen. De peuter is vooral aan het ontdekken. Ze wil graag iets maken, maar weet nog niet wat. Ons kleutermeisje heeft al snel een auto gemaakt en kijkt daarna naar het boekje waar bouwvoorbeeldjes instaan. Zij maakt snel en behendig de trein na die op de buitenkant afgebeeld is.

Bloko 2

BLOKO is verkrijgbaar bij bekende speelgoedwinkels en ook bij winkels die gespecialiseerd zijn in duurzaam speelgoed of educatieve materialen. De verschillende sets zijn te vinden op bol.com. Hebben jouw kinderen al zin om hiermee te spelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.