26

nov

Francesca
In Lifestyle \ Cadeautjes

Passiescore:

De leukste sinterklaascadeautjes voor vrouwen en volwassenen

Door Redactie

Sinterklaas heeft dit jaar een ander gevoel. Van jongs af aan vond ik dit feest altijd leuk om te vieren. Vroeger vierden we het vaak met oma, mijn tante en neefje en nichtje. Toen mijn zusje kinderen kreeg, vierden we het met haar gezin. Helaas hebben mijn neefje en nichtje inmiddels de leeftijd dat ze er niet meer in geloven, dus het wordt nu anders. Maar nu ik zwanger ben, komt het gevoel van sinterklaas weer boven. Stiekem droom ik weg bij de gedachte dat ik ooit sinterklaas vier met mij eigen wondertje. Daarom is het ook leuk om te fantaseren over de leukste sinterklaascadeautjes. 

Spelletje Red Peak 

Ben je avontuurlijk ingesteld? Dan is het bordspel Red Peak echt iets voor jou! Want… de vulkaan de ‘Red Peak’ barst uit en jullie zijn er gevaarlijk dichtbij. Lukt het om door de bijna ondoordringbare jungle terug naar de boot te komen, voordat de lava jullie te pakken krijgt? Is er nog genoeg tijd om van het eiland te vluchten? Red Peak (prijs € 29,99), voor 2 – 6 spelers van 8 – 99 jaar, is een avonturenspel met een bloedstollende finale!

Planner 

Ik merk dat ik steeds meer moet gaan bijhouden wat ik de gehele week doe. En dat hoor ik van vrienden en vriendinnen ook. Daarom is een handige planner ideaal. De Purpuz planner of de Structuurjunkie planner van Cynthia  zou ik willen proberen.

Francesca Kookt Eetkalender 2020 

Wellicht komt het mij in de toekomst van pas, maar voor het gezin van mijn zusje zou het nu al heel handig zijn. Francesca kookt heeft een hele leuke kalender uitgebracht met allemaal recepten voor de gehele week voor het gehele zin. Haar website vind ik inspirerend en uit haar weekagenda heb ik ook al veel recepten gemaakt. ‘Wat eten we vandaag?’ is een van de grootste uitdagingen waar Nederlandse huishoudens mee worstelen. De Eetkalender biedt het antwoord met 53 gevarieerde en bewuste weekmenu’s, heerlijke en gemakkelijke receptinspiratie voor het hele gezin, met een heldere beschrijving en duidelijke ingrediëntenlijst. Dat lekker, gezond én bewust eten hand in hand kunnen gaan, laat Francesca duidelijk zien in de keuze voor haar recepten. Ze stimuleert het eten in het seizoen, door voor elke maand een seizoenskalender af te drukken met groente, fruit en vis uit die maand. Elke vrijdag is “Kliekjesdag” en ze staat uitgebreid stil bij tips om minder voedsel te verspillen.

Beleving

Eigenlijk heb ik al veel spullen waardoor ik eigenlijk niet precies weet wat ik kan vragen. Daarom vind ik het leuk om een beleving cadeau te geven, maar ook zeker om te krijgen. Een leuke bon voor de sauna, om lekker uit eten te gaan, iets avontuurlijks te doen of gewoon iets anders dan normaal. Iets waar je over na hebt gedacht.

Favoriete parfum

Het klinkt misschien erg saai, maar met de favoriete parfum van hem of haar maak je het eigenlijk altijd wel goed.

Grapjes

Om elkaar een beetje uit te dagen, kun je ook leuke speeltjes voor elkaar kopen. Wat dacht je van bijvoorbeeld speeltjes om de intimiteit beter te maken? Sextoys voor koppels kan misschien de spanning in de relatie weer terugbrengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.