16

dec

IMG_4924
In Lifestyle \ Cadeautjes

Passiescore:

Leuke cadeautjes voor de kerst

Door Redactie

Sinterklaas vind ik leuk, maar kerst eigenlijk nog leuker! De combinatie van lekker eten, koken, goede gesprekken en gezelligheid met familie maken de kerst voor mij compleet. Ook vind ik het leuk om de kerstboom en kerststal op te zetten en een leuke kerstsfeer in huis aan te brengen. Cadeautjes ontbreken ook niet. Ook al hebben we sinterklaas gevierd, met kerst doen we meestal altijd wel een kleinigheidje. Ik vind het dan ook leuk om iets persoonlijks te geven. Een cadeau waar echt over is nagedacht. 

Persoonlijk cadeautje 

Op dit moment mag ik door mijn zwangerschap geen wijn drinken, maar ik vind het wel een leuk cadeau om te geven. Met een lekker flesje likeur of een mooi samengesteld wijnpakket maak ik meestal iedereen blij. Je kunt via plaatprinten.nl een leuk wijnkistje persoonlijker maken door een eigen etiket te ontwerpen of een mooie afbeelding te gebruiken. Dit geeft aan dat je net wat extra tijd besteedt aan jouw cadeau. Ik vind het zelf ook leuk om het te combineren met bijvoorbeeld een accessoire zoals een wijnkoeler of iets dergelijks.

IMG_4924

Verwennen 

Een leuk Rituals pakket doet het ook altijd goed. Van dit merk ben ik fan. Nu heb je tijdens de kerst leuke geschenkverpakkingen en echte gift sets die mooi zijn aangekleed met strikjes en franjes. Rituals heeft nu ook nieuwe parfums voor hem en haar. Ze zijn geïnspireerd door de reizen nar het verre Oosten en de ingrediënten komen daar ook van oorsprong vandaan. Vier nieuwe geuren onder de naam van eau de parfum: Essence. Je kunt de eau de parfum in combinatie met andere Rituals producten dragen om zo een geheel eigen geur te creëren. Rituals heeft nu twee nieuwe geuren: Rose de Shiraz en Oriental Essence collectie. Ook kun je kiezen voor twee winterse geuren: Fuyu dÓr en Eau de Tsuru. Ze zijn verkrijgbaar in 60ml en een speciale reisvariant van 15ml. 

IMG_4925

Beleving

Iets wat altijd leuk is om te geven, is een beleving. Een avondje uit high tea, lekkere dagje naar de sauna of een avontuur? Niets is te gek. Zelf zou ik na mijn zwangerschap nog wel eens willen skydiven in Utrecht of naar een leuke stad willen gaan voor een heerlijk weekendje weg. Wat is jouw ideale beleving?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.