12

okt

Fotocadeau uitgelicht
In Lifestyle \ Cadeautjes, Evenementen, Gadgets

Passiescore:

De leukste herinneringen voor later – tien suggesties

Door Redactie

Mooie herinneringen vastleggen voor later. Iedere herinnering is weer iets moois om te herdenken voor later. Als je nu tijd over hebt, doe het! Het zijn de kleine dingen, die het doen en je kunt je dagelijkse leven, je vakanties en de mooiste momenten vastleggen. Iets om over na te denken als je midden in zo’n moment zit. En misschien is dit ook wel een moment om extra te genieten wat er wel is. 

Kleine momenten koesteren 

Bepaalde momenten moet je koesteren. Zoals het eerste stapje van je kindje vastleggen op een mooie canvas om te geven aan je moeder, de oma van je meisje. Of het eerste hapjes. Dat zijn onvergetelijke momenten. Het zijn vaak de alledaagse en kleine dingen zoals een kopje thee na school, het uitgaan of wat dan ook. Of een mooi foto kussen zodat je dit altijd bij je kan zetten in je bed om er op te slapen of gewoon als versiering? Ook leuk is het om een combinatie van foto’s uit te kiezen en deze samen te voegen in een hexagon. Je kunt het vormgeven zoals je wilt: in kleur of zwart met wit en ook de afwerking kun je helemaal naar jouw keuze uitkiezen.

Fotocadeau 1

Attentie 

Ook is het leuk om af en toe een kleine attentie te sturen in de vorm van een spontaan kaartje. Dat wordt altijd gewaardeerd en het gaat vooral om de tekst die erop wordt geschreven. Een leuke bos bloemen, een kleine attentie, wat dat maakt vaak niet uit. Het gaat om het gebaar. Zo stuurde ik laatst een kaartje en kreeg meteen een leuke reactie terug via whatsapp. Het is tegenwoordig ook super gemakkelijk met het internet. Ook een kaartje met een mooie foto van samen is altijd een blijvende herinnering. Alleen het uitkiezen van een cadeautje is een mooie herinnering en actie.

Fotocadeau 3

Herinneringen

Welke momenten onthoud je het beste voor later? Het zijn vooral de momenten dan dingen anders gingen dan normaal. Dingen die je deed, die eigenlijk helemaal niet zo “normaal” waren. Denk bijvoorbeeld nog eens aan het moment dat je een hut bouwde in de kamer en daarin sliep, of kies een plaats uit op de kaart van Nederland en ga daar spontaan naar toe! En wat dacht je er van om de zonsopgang te bekijken en extra vroeg opstaan? Kiezen wat je kinderen willen eten, een dagje kiezen voor kinderdag zodat je kinderen mogen doen wat willen en maak een wandeling in het donker.  Of wat dacht je van een nachtje logeren in de kinderslaapkamer? Een piamandag? Of een picknick op de grond in huis in plaats van eten aan tafel? Vier de halve verjaardagen in plaats van de standaard verjaardag! Of organiseer een unieke verwendag voor je kind. Dit zijn unieke herinneringen die je altijd bij blijven. Wat zal jij nooit vergeten?

Fotocadeau 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.